Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pohřešovaného důchodce (†77) našli mrtvého v lese! V těle měl několik kulek

Děsivý nález: Důchodce měl v těle několik střelných ran, jeho vraždu už šetří kriminalisté
Děsivý nález: Důchodce měl v těle několik střelných ran, jeho vraždu už šetří kriminalisté  (Autor: Facebook - Polícia SR)
Autor: DH - 
23. dubna 2019
20:49

Hrůzný případ vyšetřují slovenští kriminalisté. Několik dní pohřešovaného důchodce (†77) nalezli bez známek života hluboko v lese na východě země. V těle měl několik střelných ran.

Mrtvého sedmasedmdesátiletého důchodce ze Spišské Nové Vsi nalezli vyšetřovatelé ve zhruba 20 kilometrů vzdálené Levočské Dolině. Policie následně potvrdila, že byl muž pravděpodobně zavražděn.

Na těle nebohého, po němž bylo vyhlášené pátrání dne 19. 4. 2019, byla nalezena vícečetná střelná zranění. I proto byla na místo vyslána výjezdová skupina odboru kriminální policie Krajského ředitelství policejního sboru v Prešově, která do pozdních večerních hodin případ dokumentovala na místě jako obzvláště závažný zločin vraždy,“ uvedla policie na sociálních sítích.

Vyšetřování je v tuto chvíli teprve v zárodku. Kriminalisté zatím nechtějí sdělit více informací, a proto je jen těžké odhadnout, co se mohlo důchodci přihodit. „V současné době jsou prováděny procesní úkony a intenzivní operativní opatření za účelem objasnění skutku. Vzhledem k závažnosti případu v této fázi vyšetřování nelze z taktických důvodů poskytnout bližší informace," řekla policejní mluvčí Jana Ligdayová TV JOJ.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání