Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Týnuš Třešničková poprvé od nehody ukázala obličej: Popálená youtuberka podstoupila operaci!

Týnuš Třešničková se chce probouzet vedle přítele.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 55 fotografií
zákrok
Už více než tři čtvrtě roku leží Týnuš Třešničková (23) na nemocničním lůžku v tureckém Istanbulu, kde se jí po ošklivé nehodě při ohnivé show v restauraci snaží zachránit popálenou tvář a další části těla. Česká youtuberka chtěla být doma už na Vánoce, nakonec se ale nestihla vrátit ani na Velikonoce a člověk by řekl, že v takové situaci už bude kráska ztrácet veškerou naději. Vypadá to ale, že jí naopak svítá na lepší časy. Podstoupila totiž první rekonstrukční operaci, která ji má zbavit jizvy na krku a poprvé od nehody s ohněm ukázala obličej.

Ačkoliv by si mnozí mohli myslet, že Týnuš Třešničková po dlouhodobém pobytu v turecké nemocnici ztrácí naději na brzký návrat domů, opak je pravdou. Youtuberka je plná optimismu a věří, že její cesta zpět do Česka už se pomalu ale jistě blíží. Podstoupila totiž první rekonstrukční operaci, ta měla za účel ji zbavit jizvy na krku. Aby svým fanouškům svůj krk po zákroku ukázala, musela vystavit i část obličeje. Ten se naštěstí zdá být v pořádku.

V Istanbulu se Týnuš svěřila do péče skutečných odborníků a tak už téměř není pochyb o tom, že se do Česka vrátí v téměř takovém stavu, v jakém do Turecka odjížděla. "Jinak update mého stavu, mám za sebou první rekonstrukční operaci, kdy jsme dávali pryč jizvu na krku. Vše se hezky hojí a můj návrat je zase o krůček blíž," píše nadšená youtuberka ke snímku, kde ukazuje zalepený krk a část obličeje.

Z jejího pokroku je nadšená nejen ona, ale i její fanoušci. Ti se nedávno obávali, že se Týnuš nehodlá do Česka vrátit vůbec, ukázala totiž turecké doklady. Ty má ale jen dočasně proto, že jí vypršelo vízum. Na svou přítelkyni se jistě těší i Viktor Hájíček, který s ní byl v osudný moment popálení. Snad se budou Týnuš hojit stejně dobře i ruce, které s největší pravděpodobností odnesly ohnivé peklo nejhůř.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy