Rodina Bohdalové drží při sobě, a tak je zcela jasné, že když legendární herečka slavila krásné 88. narozeniny, museli přijít všichni na večeři. O velké překvapení se postarala dcera Simona, která dorazila v doprovodu bývalého manžela a otce jejich syna Marka (33)!

Osudový muž

Svého druhého manžela – profesora italštiny a dějin umění na univerzitě v Římě – herečka poznala ve svých třiceti letech a dodnes patří mezi její osudové muže. Sama o něm hovoří láskyplně, až by se mohlo zdát, že se dali znovu dohromady. „Nikdy jsem Eusebia nevymazala ze života. Nebylo ani proč. Když jsme se poznali, tak to rozhodně nebyla žádná studentská láska, kde by se pak po rozvodu vzal papír, zmuchlal a zahodil,“ tvrdila už dříve Stašová.

„Jedno je jisté, máme spolu syna a ten nás bude navždy spojovat. S tím souvisí i to, že se spolu dál stýkáme,“ říkala herečka, kterou muž jejího srdce, jehož se mimochodem v Česku nikdy dřív nepodařilo vyfotit (!), doprovodil i na rodinnou oslavu maminčiných narozenin.

Společné stárnutí

„Všechny vztahy jsou složité. Jak člověk stárne, všechno přehodnocuje a začíná zjišťovat, že mu záleží na hodnotách toho druhého. Kdo ví, třeba budeme s Eusebiem stárnout jednou spolu... Ale jak říkám, to neví nikdo. Ani já! Rozhodně má ale velké místo v mém srdci,“ dodala Stašová, která má dodnes hezké vztahy i s dalšími dvěma muži, za něž byla vdaná – herci Pavlem Trávníčkem (68) a Pavlem Skřípalem (63), otcem mladšího syna Vojty (25).

Víte, že...

Třetího manžela Simony Stašové Pavla Skřípala můžete momentálně vidět jako primáře v krimisérii Živé terče na ČT1.

Fotogalerie
68 fotografií