Vstupenky na Jablonec jsou ve volném prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Jablonec jsou ve volném prodeji

Zápas s Jabloncem se bude hrát ve středu 15. května od 20:00. Vstupenky jsou ve volném prodeji.

Ve 3. kole nadstavby FORTUNA:LIGY přivítáme v Sinobo Stadium tým z Jablonce. 

Uzavřené sektory

Disciplinární komise potrestala klub SK Slavia Praha za porušení povinností pořádajícího klubu (pronesení a použití pyrotechniky vedoucí k přerušení utkání a nevhodné pokřiky fanoušků) v utkání MOL Cupu proti AC Sparta Praha peněžitou pokutou ve výši 100 tisíc korun a trest uzavření části stadionu v sektorech 106-110 (tribuna Sever) na dvě domácí soutěžní utkání.

První utkání, na které se trest vztahuje, je to středeční s Jabloncem. Fanoušci z Tribuny Sever budou mít své místo jisté na jihu. Fanouškům s permanentkou na jihu nabídneme místo v sektoru 111 a 112. Všem permanentkářům na tribuně Františka Pláničky (jižní tribuna) pošleme email s informacemi a náhradní místa pro ně budeme mít k dispozici i v den zápasu.

Sektor 112 je ve vyšší cenové kategorii. Sektor 111 ve stejné. Otázka, který sektor je lepší či ne velice individuální. Jelikož máme zavřenou tribunu Sever a majitelé těchto permanentek se po dohodě přesunou na Tribunu Františka Pláničky rozhodli jsme se pro Vás alokovat konkrétní místa v sektorech 111 a 112.

Náhradní místo obdržíte u vstupu č.4 po projití přes turniket. Předložíte platnou permanentní vstupenku na Tribunu Františka Pláničky a obdržíte vstupenku do sektoru 111 či 112.

V důsledku zákazu a přesunu fanoušků prosíme všechny fanoušky, aby na stadion šli standardním vchodem. Tedy fanoušci na Tribunu Sever musí jít vstupy č. 1 a 2, vstupem č.4 nebude možné aby se na stadion dostali!

Volný prodej

Vstupenky jsou už ve volném prodeji online. Od úterý budou vstupenky v prodeji i na pokladnách. Cenová kategorie je Z3, na podrobný ceník se můžete podívat zde. Při vstupu na stadion nestačí ukázat čárový kód v telefonu, vstupenku je třeba vytisknout.

Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20% slevu pro seniory nad 63 let a 10 % pro držitele průkazu ZTP/TP. Na další vstupenky mohou členové Odboru přátel a Fanklubu v online prodeji uplatnit slevu 10 %.

Vstupenky na všechny zbývající domácí zápasy budou v (před)prodeji jednotlivě, žádný balíček vstupenek nechystáme.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články