Hlavní obsah

Móda z Cannes aneb Kdo zazářil na zahajovacím ceremoniálu

Novinky, Linda Humlová

Letošní 72. ročník mezinárodního filmového festivalu ve francouzském Cannes přilákal známé osobnosti z celého světa. Na zahajovacím ceremoniálu nesměly chybět nejen známé tváře z filmového plátna, ale také úspěšné modelky. Podívejte se na nejkrásnější šaty z červeného koberce.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Móda na filmovém festivalu v CannesVideo: Reuters

 
Článek

V úterý 14. května večer začal slavný filmový festival v Cannes, na kterém bude představeno 21 soutěžních snímků. Na slavnostní galavečer dorazilo velké množství celebrit. Co měly na sobě?

Mladičká herečka Elle Fanningová dorazila na červený koberec v retro růžových šatech značky Gucci, které skvěle podtrhly její éterický vzhled. Modelka Alessandra Ambrosiová naopak vsadila na sexy bílou róbu zdobenou peřím a vysokým rozparkem od návrhářů Ralph & Russo.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Elle Fanningová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Alessandra Ambrosiová

Velkou pozornost k sobě přitáhla brazilská modelka Izabel Goulartová, jež si oblékla fialové přiléhavé šaty, které působily jako její druhá kůže. Róba zdobená jemnými plíšky kopírovala modelčiny křivky a odhalovala záda v hlubokém výstřihu až po kostrč.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Izabel Goulartová

Foto: Profimedia.cz

Detail šatů zezadu

Oblíbená herečka Julianne Moore vsadila na svoji oblíbenou klasiku v podobě jednoduchých elegantních šatů bez ramínek značky Dior ve smaragdové barvě, která se krásně doplňovala s jejími zrzavými vlasy. Herečka šaty vhodně doplnila i ladícími náušnicemi s brilianty.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Julianne Moorová

Na akci nechyběla ani jedna z hlavních modelek společnosti Victoria’s Secret Romee Strijdová. Ta vsadila na transparentní krajkovanou róbu. Velkým překvapením byla i herečka Eva Longoria, která vhodně zvolila asymetrickou růžovou róbu ze saténu.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Romee Strijdová

Foto: Profimedia.cz

Herečka Eva Longoria

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám