Pozor na lásku přes internet! 6 znamení, že byste měly rande s mužem ze seznamky odvolat

Eva Vogelová

Pokud hledáte partnera na seznamce, měly byste si dávat velký pozor. Na seznamce můžete potkat lidi s různými úchylkami a sexuální predátory. Podle jakých znamení poznáte, že nejde o čestného muže?

  1. Chce o vás vědět všechno, ale sám o sobě nic neřekne

Neustále se vás na něco ptá, ale sám vám nikdy není schopný s přesností na vaše otázky odpovědět. Vždy se z odpovědi nějak vymotá a odvede konverzaci na jiné téma. Patrně nechce, abyste se o něm osobnější informace dozvěděly. Pokud vás navíc do různých odpovědí vyloženě nutí, rozhodně s ním nechoďte na rande. Chování takového člověka je podezřelé.

  1. Jeví se moc dokonale

Neřekl vám o sobě ani jedinou negativní vlastnost. Navíc se chlubí dobrou prací, vysokými výdělky, vypracovaným tělem, spolehlivostí a zodpovědností. Jednoduše na něm nemůžete najít ani jedinou chybičku. Buď vám o sobě lže, nebo jde o velkého egoistu. Obě varianty jsou děsivé. Od takového muže dejte raději rychle ruce pryč, nemá smysl se s ním scházet.

  1. Chce si s vámi jen psát, ale mluvení nepřipadá v úvahu

Rády byste slyšely hlas muže, se kterým se chystáte jít na rande? Požádaly jste ho o hovor, ale on ho odmítá s tvrzením, že spolu budete mluvit až osobně? Takový přístup nevěstí nic dobrého. Možná jde jen o stydlivého člověka, ale to nemůžete nikdy vědět. Pravděpodobně si na něj jen hraje a na skutečné schůzce zjistíte, že jste narazila na asociála nebo úchyla.

  1. Na svém profilu má jen jednu fotku

Píšete si s mužem na seznamce a chcete se s ním sejít, ale pořádně nevíte, jak vypadá? Jít s ním na rande by byl docela risk. Pokud má na profilu jen jednu fotku, je to podezřelé, protože by si ji mohl stáhnout odkudkoliv. Požádejte ho o další fotografie z různých míst a let. Když vám je pošle, můžete se přestat bát, že jde o někoho nebezpečného. Pokud vám další fotky ale odmítne poslat, vykašlete se na něj.

  1. Tvrdí vám, že vás miluje

Nějakou dobu už spolu konverzujete a máte v plánu se sejít. Problém je v tom, že vám začal vyznávat lásku. Člověk, který vám tvrdí, že vás miluje, a ještě vás v životě ani jednou neviděl, to nemá v hlavě srovnáno. Za tak krátkou dobu vás nemohl stihnout poznat. Vypadá to, že vás chce touto taktikou dostat spíše co nejdříve do postele nebo z vás vytáhnout peníze.

  1. Často píše o sexu

Pokud si spolu už delší dobu píšete, není nic špatného na tom, když mezi sebou prohodíte pár vět o sexu. Divné to začíná být ve chvíli, když o něm píše velmi často. Vypráví vám, co má v posteli rád, a chce vědět, co dělá dobře vám. Když vám nejde jen o sex, raději se s ním nescházejte. Jemu totiž nejspíš o nic jiného nejde.