Hlavní obsah

Američanku naštval nemotorný senior a vystrčila ho z autobusu. Muž zemřel

Las Vegas

Šokující videozáznam zveřejnila ve středu policie z Las Vegas. Je na něm zachycen moment, kdy ženu rozzuřil čtyřiasedmdesátiletý senior, který pomalu a nemotorně vystupoval se složeným nákupním vozíkem z autobusu. Agresivní žena ho z autobusu vystrčila.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Žena vystrčila staršího muže z autobusuVideo: Reuters

 
Článek

Případ se odehrál v centru Las Vegas 21. března. Žena identifikovaná jako 25letá Cadesha Bishopová nastoupila do autobusu a okamžitě se pustila do staršího muže jménem Serge Fournier, který chtěl vystoupit.

Pohyb mu komplikoval nejen přeplněný autobus, ale také nákupní vozík. Bishopovou to vytočilo a do muže se slovně pustila. Když jí muž odpověděl, že by měla být na spolucestující příjemnější, situaci jen zhoršil.

Rozzuřená žena ho z autobusu vystrčila a muž dopadl obličejem na chodník. Nejprve odmítl lékařskou pomoc, ale ten den později nakonec v nemocnici skončil a o měsíc později, tedy 21. dubna na následky zranění zemřel.

Policie byla na případ upozorněná 3. května a nyní byla agresorka vypátrána. Bishopová byla 6. května zadržena a obviněna z vraždy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám