Duševní zdraví je podle Polákové aktuálním tématem dnešní společnosti – a i to je patrně důvodem, že se rozhodla zúčastnit hudebního festivalu Mezi ploty, ke kterému dojde poslední květnový víkend. Podle reklamního spotu, kterým na festival do areálu Psychiatrické nemocnice v Bohnicích láká, jí zkrátka „není jedno, co se ve společnosti děje“. V rozhovoru pro Super.cz se tahle maminka dcer Ronji (3,5) a Riky (2) neváhala zmínit, jakou svéráznou terapií si ona sama udržuje duševní harmonii.

„Začala jsem boxovat a dělá mi to moc dobře, ale furt se teda u toho tlemím,“ překvapila oblíbená umělkyně, a dodala, že pro ni rozhodně není tento druh pohybu nějakým vybíjením vzteku, například na partnera Pavla Lišku, který často cestuje na motorce po celém světě – zatímco ona většinou sedí doma s dětmi. „Není to vůbec tak, že bych si tam šla vylít nějaký svoje negativní emoce. Je to čistá radost,“ zdůraznila Poláková.

Tahle sympatická zpěvačka a herečka zkrátka neustále dokazuje, že žádná výzva pro ni není dost velká. Kvůli klipu k písni Po válce si například neváhala v přímém přenosu a na jeden jediný záběr ostříhat své nádherné dlouhé vlasy (a od té doby si udržuje slušivý krátký sestřih), v novém filmu Krajina ve stínu oceňovaného režiséra Bohdana Slámy (51) ztvární nadšenou nacistku, Velikonoce strávila cestováním po Indonésii s Evou Samkovou (26)… a do toho se začala věnovat opravdu drsnému sportu!

VIDEO: Bára Poláková: Miluju květiny, ale nerada je zalévám!

Video
Video se připravuje ...

Bára Poláková: Miluju květiny, ale nerada je zalévám! Adam Balažovič, Marie Barvínková

Fotogalerie
40 fotografií