Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otřesné detaily vraždy školáka (†7): Svědkem hrůzy byl jeho bratr (14)?!

Autor: jp, lm, kon - 
15. května 2019
20:18

Co se osudné noci stalo v domě v pardubické Studánce, kde 40letý otec podle policie zavraždil svého sedmiletého syna, zůstává obestřeno záhadou. Podle nejnovějších informací však měl být svědkem celé hrůzy školákův starší bratr (14), který po činu utekl z domu! Možná si tím zachránil život...

O otřesném detailu informovala FTV Prima. Podle jejích informací byli osudné noci z neděle na pondělí v domě i další rodinní příslušníci včetně staršího syna obviněného. Čtrnáctiletý mladík údajně z domu utekl, když zjistil, co se stalo a policie ho tak následně hledala. Později se však sám vrátil. 

Kriminalisté obvinili čtyřicetiletého otce z trestného činu vraždy. Příčinou úmrtí bylo podle policejní mluvčí Markéty Janovské bodné zranění. „Otec se k činu doznal. Motiv jeho jednání je předmětem dalšího vyšetřování,“ uvedla mluvčí. Soud vzal následně muže ve středu ráno do vazby, hrozí mu až výjimečný trest.

Během vazebního řízení vystupoval obviněný muž naprosto klidně. Rodině přes média vzkázal, ať vydrží, že jim vše vysvětlí. „Nebyla jiná cesta, než tohle udělat. Nikdy jsem nebyl tak klidný,“ šokoval obviněný při čekání na soud. Podle informací Blesku mohly svou roli ve vraždě sehrát drogy a partnerské neshody.

Místní jsou z tragédie v šoku, o obviněném mluví jako o hodném a klidném člověku, který se do té doby o rodinu vzorně staral. „Rozhodně to musel být zkrat,“ řekl Blesku muž, který nebohého chlapce často v sousedství vídal. „Jeho starší brácha ho tady za ruku vodil do školy. Taková tragédie!“ kroutil hlavou. 

Brnooo ( 16. května 2019 20:21 )

http­s://ww­w.fa­cebo­ok.co­m/pro­file­.php?i­d=1000­019255­81126

ostuda ( 16. května 2019 17:39 )

to by mít neměli , ale třeba paroubek nebo jiný politik bylo taky někdy malé nevinné děcko

dvorece ( 16. května 2019 16:31 )

Zemřelo malé nevinné děcko. A hovada tady z toho mají vánoce - fuj tajbl.

dvorece ( 16. května 2019 16:29 )

Víte kolik je matek, které se starají o postižené děti samy, protože tatíček utekl ? Jedním z příkladu je Kateřina Kornová například. Jinak je ještě možné, že to spáchala manželka, uchlastaná fetka..a on vzal vinu na sebe, no uvidíme, ale pokud je to cvok, tak se musel projevovat i dříve divně..Jinak 7eté dítě je potřeba vodit do školy, nebo si ho všimne pedofil..v tomto věku se ještě neumí bránit.

mitie ( 16. května 2019 13:29 )

Je mi z toho na bliti...vsude fetaci, namol staty matky, bezdaci...hnus...a u nas se pored resi nejaky zasrany capi hnizdo...tady ten debil az se z toho fetu probudi a uvedomi si co udelal...to bude cumet...kreten!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání