Agátě se v poslední době lepí smůla na paty, kudy chodí. Ke všem strastem se jí v úterý stala nepříjemnost doma, když nemohla otevřít dveře. Na svém instagramu pak své fanoušky rychle informovala o tom, co se stalo.  

„Takže máme tak super bezpečnostní dveře, že se to musí celý odvrtat, musím dovézt novou vložku, já už se opravdu zastřelím,“ popsala nepříjemnou situaci na sociální síti. Brunetka ale dlouho neváhala a vše rychle vyřešila. O tom, jak se jí to podařilo, informovala opět prostřednictvím populární sociální sítě.

Tentokrát se ovšem rozhodla neztrácet čas, a tak natáčela za jízdy v autě a dokonce nebyla ani připoutaná! „Takže domů už jsem se dostala. Super! Novej zámek, nový všechno, nevím ještě, kolik to bude stát. A teď si jedu koupit rajčata. Myslíte, že mi zmrznou? Při mý smůle asi jo, že jo? Jako na ven, sázet,“ nechala se slyšet ve videu Prachařová.

Moderátorka pořadu Máma nad věcí skutečně v poslední době smůlu má, ale tímto krokem si zadělává na ještě větší problémy. Nejenom, že porušuje předpisy, ale také riskuje své zdraví.

V dalším příspěvku už dvojnásobná mamina sice připoutaná je, ale vypadá to, že telefon nepustí z ruky, ani když veze ze školky svou malou dcerku Miu (1,5)! „Takže abych vás uklidnila. Klíče mám, rajčata mám zasázený, dokonce jsem vyčistila želvy, aniž by mě sežraly. Teď už jedu s Miinkou ze školky a už radši nebudu dneska nic dělat. Hezkej den,“ informovala Prachařová. Agáto, Agáto...

VIDEO: Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! 

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: Nový pořad se točí v jejich vile! Koukněte se, kde je Kuba nejšťastnější. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
72 fotografií