Když se manželka herce Pavla Lišky (47) Bára Poláková rozhodla ke svému natáčení klipu nové písničky přizvat šikovnou a olympijskými medailemi ověnčenou sportovkyni Evu Samkovou, rozhodně netušila, jakého parťáka v ní nalezne. Samková si měla v klipu původně jenom zahrát, nakonec to ale dopadlo tak, jak by to nikdo nečekal! „Když jsme nějakej ten den s Evkou 'kravily', tak jsem si všimla, že docela dobře zpívá. Takže jsem jí řekla, ať kouká nahrát druhou sloku,“ svěřila se Poláková Top Staru.

Výzvy se Samková nezalekla, slovo dalo slovo – a mladičká snowboardistka, která v současné době randí s hercem Markem Adamczykem (31), známým například ze seriálu Dabing Street, se nakonec skutečně postavila před mikrofon. „Je to dřina, je to řehole, je to odříkání, ale pomalu se do toho dostávám,“ žertovala Samková v nahrávacím studiu. Dokázala tak, že v sobě skrývá i jiné nadání než pohybové!

Obě dámy si natáčení, které trvalo dva týdny a došlo k němu v Indonésii (a především na slunečném Bali), jaksepatří užily: jezdily totiž na koni, longboardu nebo v autě, a také si zadováděly jako dvě puberťačky ve vlnách. „Nejvíce jsme chtěly točit surfování, ale to se nakonec nestalo, protože jsme přijely a všichni nám říkali, že jsou hrozně obrovský vlny,“ vysvětlila se smíchem maminka dcer Ronji (3) a Riky (2), které v době jejího pracovního výletů zůstaly doma s tatínkem.

VIDEO: "Nafrněná" Bára Poláková: Proč jsem si ostříhala vlasy? Po rozchodu to chce člověk udělat...

Video
Video se připravuje ...

"Nafrněná" Bára Poláková: Proč jsem si ostříhala vlasy? Po rozchodu to chce člověk udělat... David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
28 fotografií