Karel Gott a jeho manželka Ivana Gottová (2018)

Karel Gott a jeho manželka Ivana Gottová (2018) | foto:  Jan Zátorský, MAFRA

Karel Gott se vyznal z lásky k Ivaně. Jsou spolu dvacet let

  • 13
Zpěvák Karel Gott (79) na sociálních sítích poslal vzkaz své manželce Ivaně (43). Slaví dvacet let svého vztahu. Svatbu ale měl zpěvák s bývalou produkční až v roce 2008 v Las Vegas.

„Když ani po dvaceti letech srdce nehasnou...,“ napsal Karel Gott k černobílé fotce Kataríny Orešanské na Facebooku i Instagramu.

16.května 2019 v 11:52, příspěvek archivován: 16.května 2019 v 14:15

Ivana Gottová, za svobodna Macháčková, se se zpěvákem poprvé potkala v roce 1998. Bylo to na předávání cen TýTý, kde je navzájem představila bývalá Miss České republiky Monika Žídková. Přestože Ivana Zlatého slavíka zaujala a chtěl její telefon, dostal košem. 

„Já jsem mu tenkrát dala špatné číslo. Věděla jsem, že on je zadaný a já taky,“ svěřila se Ivana v jednom z rozhovorů.

Karel Gott se ale jen tak nevzdal a dobýval ji. Podruhé se setkali na volbě Miss o rok později a tam se dali dohromady. Kamarádský vztah velmi rychle přerostl v lásku. Cestovali spolu po světě a po nějakém čase počali prvního potomka. V dubnu roku 2006 Ivana porodila jejich dceru Charlotte Ellu. Teprve po jejím narození přišla na řadu svatba. Za Karla Gotta se Ivana Macháčková tajně  provdala v roce 2008 v Las Vegas po devítiletém vztahu. Pár měsíců po svatbě ve Vegas přišla na svět jejich druhá dcera Nelly Sofie.

Manželka s dcerami byly pro zpěváka oporou i v období, kdy bojoval s onkologickým onemocněním. 

„Ivanka má na mém uzdravení zásadní podíl. Zdraví člověka velmi záleží na lásce partnera,“ řekl Karel Gott loni v listopadu pro Magazín DNES. „Rodina je pro mě motivací. Zkrátka mám doma ty pravé. Rád si s nimi povídám, i když holky mě občas neposlouchají, protože mají na uších sluchátka,“ zažertoval.

25. října 2018