Hlavní obsah

Falešný pracovník energetické společnosti v Žilině ubodal v bytě 16letého chlapce

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žilina

Falešný pracovník energetické společnosti, který přišel zapsat stav elektroměru, se ve čtvrtek dostal do bytu na žilinském sídlišti Vlčince, kde se pokusil znásilnit 16letou dívku. Jejího stejně starého přítele, který se ji snažil bránit, ubodal. Pachatel je na útěku.

Foto: TV Markíza

Policie vyšetřuje vraždu v Žilině

Článek

Slovenská policie informovala, že dívka pustila muže do bytu s tím, že se vydával za zaměstnance energetické společnosti a tvrdil, že potřebuje odepsat stav na elektroměru. Muž v bytě v šestém patře dívku napadl a pokusil se ji znásilnit.

Foto: Policie SR

Sídliště Vlčince v Žilině

Dívku se snažil bránit její přítel, kterého útočník ubodal.

„Jedna mladistvá osoba utrpěla mnohopočetná bodná zranění a lékaři se chlapce nepodařilo zachránit. Dívka utrpěla řezná zranění a byla převezena do nemocnice. Je mimo ohrožení života,“ uvedla televize Markíza.

Sousedé uvedli, že zahlédli, jak z domu utíká muž v červených montérkách ve věku asi 50 let. „V současné době není možné poskytnout žádné další informace,“ uvedla policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám