Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Matku (†32) na Českolipsku rozdrtilo její auto! Zachraňovala své dítě a couvající vůz chtěla zastavit

Aktualizováno -
19. května 2019
15:33
Autor: ČTK - 
18. května 2019
23:23

Střet s osobním autem nepřežila v sobotu večer dvaatřicetiletá žena v Kamenickém Šenově na Českolipsku. Svým zraněním na místě podlehla. Na místo vyjížděla posádka z nedaleké České Kamenice, oživovací pokusy skončily nezdarem. Lékař musel konstatovat smrt. 

Podle krajské policejní mluvčí Vlasty Suchánkové ženu smrtelně zranilo vlastní auto. Zaparkovala se svým fordem a na chvíli se od něj vzdálila, na zadním sedadle nechala dítě. Když si všimla, že se auto samovolně rozjíždí dozadu, snažila se dostat dítě z vozu a současně auto zezadu zastavit.

"Síly na to ale neměla. Vlastní auto ji přimáčklo na strom a ona utrpěla tak vážná zranění, že na místě zemřela," popsala tragédii Suchánková. Dítě je podle ní v pořádku, na místě je celá rodina, které se věnuje psycholog. Okolnosti nehody policie vyšetřuje.

Do Sloupu v Čechách na Českolipsku vyjížděli odpoledne záchranáři k cyklistce, která havarovala na kole. "S těžkým zraněním jsme ji letecky transportovali na traumacentrum do Liberce napojenou na plicní ventilaci," řekl mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michael Georgiev.

Záchranáři na Českolipsku vyjížděli v sobotu také k nehodě motocyklisty do Dubé, se středně těžkým zraněním byl i on přepraven do Liberce do traumacentra.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání