Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Narozeninové překvapení pro Terezu: Boty, oblečení i tajný dar od ctitele

Autor: DH - 
19. května 2019
05:01

Velmi nešťastné období prožívá Češka Tereza Hlůšková (23), která strávila již své druhé narozeniny za mřížemi pákistánského vězení. Plakala a s nikým nemluvila. Důvod k radosti ale přece jen měla. Ctitel Shoaib Nazai jí po kolegovi poslal dary. Tereza si je ale nepřevzala.

Podle zdroje Blesku poslal Nazai Tereze dárky k narozeninám po svém spolupracovníkovi Ramzanovi. Ta se však ani neobtěžovala Pákistánce potkat. Přitom se měla na co těšit.

„Šlo o nějaké pákistánské oblečení, taky boty,“ popsal Blesku samotný Shoaib Nazai. Také uvedl, že v balíčku byla ještě třetí věc. Dle jeho slov se jednalo o velké překvapení, které by nerad prozrazoval do médií. Bohužel, prozatím se k jeho velké lásce nedostalo.

„S Ramzanem se nepotkala, protože se necítila dobře. A navíc Ramzana neznala,“ řekl Terezin ctitel Blesku. Toho Češka doposud odmítla již několikrát, když se ji ve vězení pokoušel kontaktovat. Už na svobodě ji navíc požádal o ruku, a to i přes fakt, že má doma ženu. Ta mu však prý lásku k pašeračce schvaluje. Příště tak za Terezou půjde s dárkem přímo on.

„Příště se za ní vydám do Koh Lakhpat sám a doufám, že mě bude konečně chtít vidět,“ netajil svoje plány Pákistánec. Tereze by tak mohl alespoň zpříjemnit pobyt za mřížemi drsného kriminálu, kam ji na 8 let a osm měsíců k tomu poslal zdejší soud. Tereza se proti rozsudku odvolala, stejně jako prokurátor. Navíc podala žádost o propuštění na kauci. Češka v Pákistánu sedí za pašování devíti kilogramů heroinu přes hranice. Už tomu je více než rok, kdy ji zde celníci zadrželi.

Lubica258 ( 29. srpna 2019 06:35 )

Když by se chovala normálně, tak by tam nemusela být a slavila by narozeniny doma. My jsme slavili manželky narozeniny teď o víkendu a oslava se vydařila. Koupil jsem jí pěkné dámské náramky z http­s://ww­w.mi­dori­ni.cz­/dam­ske-naramky/ a měla z nich radost, což mě potěšilo.

Pohybovenadany ( 19. května 2019 19:20 )

Terezko , hlavně nezahálej, piš tu knihu . Prosím Tě , a ten kufr jsi nesla v levé nebo pravé ruce , to potřebujeme kvůli té soše . Abysme nedopadli jak ten ostravský “plácala” se Špinarovou.

joldh ( 19. května 2019 11:10 )

A to si tedy myslím, že nebude! K odvolání dojde, to je jasné, podle mě to na osmičce nezůstane!

joldh ( 19. května 2019 11:07 )

Má tak jedině na to odsedět si dvacet let (které v odvolání dostane) a pak plakat a plakat. Bestie!

Cigosks ( 19. května 2019 10:36 )

Soudce... Tak kolik date aby sme ji tady nechali. Holka ty se domů nedostaneš. Uš teď vím že ti na odvolačce přidaj protože tvá krása je ti prokletím vtý zemi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání