DK: Tribuna Sever na derby otevřena | SK Slavia Praha
Více

DK: Tribuna Sever na derby otevřena

Disciplinární komise LFA rozhodla o žádosti Slavie o upuštění zbytku trestu.

Disciplinární komise vyhověla žádosti klubu SK Slavia Praha a formou „per rollam“ rozhodla o podmíněném upuštění od výkonu zbytku trestu (1 domácí soutěžní utkání) odehrání utkání bez přítomnosti diváků v části stadionu (Tribuna Sever) se zkušební dobou do 31. 12. 2019.

Komentář Předsedy DK LFA p. Richarda Bačka: „Fanoušci klubu SK Slavia Praha v posledních třech domácích utkáních prokázali, že lze fandit bez pyrotechniky nebo jiných závažných excesů, a na kvalitu jejich divácké podpory to nemělo vliv. Byla tak splněna podmínka definovaná disciplinárním řádem, že potrestaný v době výkonu trestu svým chováním prokázal, že dalšího výkonu tohoto trestu již není třeba.

Podmínka bude platná do konce letošní kalendářního roku s tím, že chování fanoušků Slavia v nadcházejících utkání (včetně středečního pohárového finále v Olomouci) budeme samozřejmě bedlivě sledovat, analyzovat a v případě opakování závadného chování přistoupíme k okamžitým opatřením.“

Slavia byla původně potrestána za porušení povinností pořádajícího klubu (pronesení a použití pyrotechniky vedoucí k přerušení utkání a nevhodné pokřiky fanoušků) v utkání MOL Cupu proti AC Sparta Praha peněžitou pokutou ve výši 100 tisíc korun a trestem uzavření části stadionu v sektorech 106-110 (Tribuna Sever) na dvě domácí soutěžní utkání.

Vstupenky půjdou do předprodeje v úterý 21. května.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články