Hlavní obsah

Žádný falešný pracovník energetické firmy. Mladíka v Žilině ubodala 16letá přítelkyně

Právo, Ivan Vilček, Bratislava

Falešný pracovník energetické společnosti měl minulý čtvrtek v Žilině napadnout 16letou Juditu, kterou měl bránit její stejně starý spolužák Tomáš, který měl být útočníkem ubodán k smrti. V pondělí však policie obvinila z vraždy Juditu.

Foto: Policie SR

Policie na místě vraždy v jednom z bytů v Žilině.

Článek

Tomáš měl být podle slovenských médií usmrcen 21 bodnými ranami. Slovenská policie na sociální síti informovala, že další okolnosti případu a motiv vraždy jsou předmětem intenzivního vyšetřování. „Z uvedeného důvodu nebudeme k případu poskytovat žádné další informace,“ uvedla policie.

Slovenská média konstatovala, že Judita si své zranění způsobila sama. Svou roli v případě měly sehrát i drogy, to však policie zatím nepotvrdila.

Incident se stal 16. května v jednom z bytů v Žilině. Podle původní verze měl do bytového domu vniknout muž, který se měl vydávat za pracovníka energetické společnosti. Judita ho měla pustit do bytu a muž se ji měl pokusit znásilnit.

Tomáš měl dívku bránit, ale útočník ho měl ubodat a z místa činu uprchnout. Judita utrpěla zranění a skončila v nemocnici. Podle slovenských médií si dívka způsobila zranění sama a v nemocnici se k vraždě přiznala.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám