Hlavní obsah

Nejlepší telefon od Honoru se odhaluje předčasně

Novinky, rim

Nová vlajková loď mezi chytrými telefony Honor by se měla oficiálně ukázat až v úterý odpoledne, podnik nicméně pustil do světa hned několik videí, na kterých chystanou novinku poodkrývá. Důležité detaily však stále drží pod pokličkou.

Rozbalení Honoru 20Video: archív výrobce

 
Článek

Velká tiskovka společnosti Honor by měla odstartovat až během sobotního odpoledne. Už nyní je nicméně zřejmé, že podnik ukáže přinejmenším dva nové smartphony, které budou spadat do řady dvacet.

Odlehčená verze Honor 20 lite, která celý trojlístek uzavírá, již totiž představena byla.

HONOR 20 Series WIDER

HONOR 20 Series CLOSER

HONOR 20 Series DARKER

Co přesně budou nové telefony umět, je zatím tajemstvím. Videoukázky nicméně dávají najevo, že přístroje budou lákat na moderní konstrukci s protáhlými displeji a dvoubarevnou zadní stranou. Velký důraz by měl u nich být kladen podobně jako u sesterského modelu Huawei P30 Pro na kvalitu fotoaparátů.

Fotoaparáty v hlavní roli

Smartphone od Huawei je vybaven fotoaparátem, který se skládá ze čtyř objektivů. Hlavní fotoaparát postavený na snímači SuperSpectrum nabízí rozlišení 40 Mpx, je doplněn o ultra širokoúhlý objektiv s rozlišením 20 Mpx, teleobjektiv s rozlišením 8 Mpx a objektiv Huawei Time-of-Flight (TOF) pro měření hloubky ostrosti. Ten je mimochodem také na čelní straně a spolupracuje s 32MPx selfie kamerou.

Nová třicítka přináší vůbec poprvé objektiv Huawei SuperZoom, který nabízí pětinásobný optický zoom, 10násobný hybridní zoom bez ztráty kvality a 50násobný digitální zoom. To jsou hodnoty, které nenabízí ani celá řada tradičních kompaktů.

Zda takové přednosti nabídne i chystaný model Honor 20, není zatím jasné. Na bližší informace si budeme muset počkat až do oficiální tiskovky.

Foto: archív výrobce

Honor 20 Lite

Foto: archív výrobce

Huawei P30 Pro

Osekaný operační systém?

Otazník visí také nad tím, jakým operačním systémem bude nová dvacítka vybavena. V pondělí totiž společnost Google oznámila, že s firmou Huawei ukončí úzkou spolupráci a v nově představených přístrojích bude již pouze osekaná verze Androidu, a to ještě bez řady klíčových služeb.

Vzhledem k tomu, že značka Honor patří do portfolia čínského podniku Huawei, měly by se tyto restrikce týkat už chystané novinky. Podrobnosti se ale patrně dozvíme až v průběhu tiskové konference.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám