Plnovous zvyšuje přitažlivost. Pomozte partnerovi s péčí

21.05.2019 | Krása a móda

Mužů s plnovousem potkáváme v ulicích stále více. A není divu. Vousy dodávají na mužnosti, ale podle řady průzkumů také na přitažlivosti. Ovšem má to jednu podmínku – musí jít o plnovous pěstěný a upravený.

Také si váš partner nechává narůst mužný vous? Nejspíš byste ho měla nechat. Nejenže většina jeho „nositelů“ zmužní, ale vousy mají i další výhody.

Mužnost i zdraví

Je například prokázáno, že vousy – pakliže o ně muž pečuje – prospívají jeho pokožce. Chrání totiž před škodlivým UV fialovým zářením, které vydávají sluneční paprsky, navíc ji udržují hydratovanou. A navíc už pánové nemusejí bojovat s nepříjemným podrážděním, které za sebou často zanechávají žiletky a holicí strojky.

Ovšem nic samozřejmě není zadarmo. Také plnovous vyžaduje správnou péči. Není divu, že se produkty pro muže, respektive mužský porost tváře, stávají stále vyhledávanější a také mohou být skvělým tipem na dárek, kterým svého „zarostlého“ partnera bezpečně potěšíte. Které vybrat?

Není šampon jako šampon


Mýdlo na vousy a tělo nejen pro Vikingy. To je Eyjafjallajökull od Beardos.store.cz.

Je jasné, že v plnovousu se může držet spousta nečistot a bakterií (ostatně nedávno vyšla studie, podle níž je v neudržovaném vousu více bakterií než ve psí srsti). A tak se vyplatí pořídit svému milému šampon či mýdlo přímo určené pro vousy.

Někteří muži mají pocit, že mohou používat jakýkoli šampon, ale vlasy a vousy, respektive pokožka hlavy a tváře, se přece jen liší. A tak by si mohli zadělat na nepříjemné problémy v podobě vysušené či podrážděné pleti.

Mimochodem, pořádnou očistu by pánové měli plnovousům dopřát dvakrát až třikrát týdně.


Beardos.store.cz nabízí kvalitní produkty z přírodních "ingrediencí", které zajistí upravený a vyživený vous.

Pro dokonalý tvar

Snad žádný „vousáč“ se neobejde bez kvalitního oleje na vousy. Ten je vyživí, dodá jim lesk a také je na dotek zjemní, což jistě jako ženy oceníme. Kromě toho olej vyživí i pokožku.

Nejen pro péči, ale i tvarování vousů váš partner ocení balzám nebo vosk na vousy. Druhý jmenovaný využijí především muži, kteří si vousy tvarují do náročnějších tvarů, případně si tvarují knír.


Přemýšlíte, který balzám bude ten pravý? Pak se porozhlédněte v nabídce Beardos.store.cz.

Balzámy se také hodí pro styling vousů, navíc je kromě tvarování také vyživují – obsahují totiž často včelí vosk nebo bambucké máslo.

Nevíte, kde s nákupem kvalitních pomocníků s přírodním složením pro zdravý a pěstěný plnovous vašeho partnera začít? Zkuste beardos.store, kde najdete všechno, co muž k péči o pleť i vousy potřebuje, na jednom místě!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat