Soutěž se speciálem Hurá do plavek s Prodietix!

21.05.2019 | Zábava

Týdny snažení začaly přinášet kýžené výsledky? Zhubli jste pomocí proteinové diety Prodietix? To si rozhodně zaslouží odměnu! Co třeba nové plavky, ve kterých budete moct předvést své snažení? Soutěžte s námi o jeden ze tří poukazů v hodnotě 1 000 Kč na nákup nových plavek českého výrobce Triola!

TRIOLA: Již 100 let zvedá nejen vaše sebevědomí

Český výrobce plavek TRIOLA se vždy ptá svých zákaznic, jaké modely by rády nosily. A desítkám z nich (tzv. probandkám) umožní před každou sezónou nové modely plavek otestovat. Takže i podle jejich přání jsou opět v kurzu chytré modely plavkových podprsenek, které zformují svůdný dekolt, pozvednou prsa do ideální výšky a sebevědomí k výšinám. Střihy kalhotek decentně schovají problematické partie, zpevní boky a zkrotí bříško. Plavkovou podprsenku a kalhotky si můžete u TRIOLY nakombinovat samy podle své postavy.

Ke každému modelu podprsenky (s koši tence vyztuženými, hladkými, formovacími, nevyztuženými či bandeau) má zákaznice k výběru dvoje až troje kalhotky různého střihu – klasické, bokové, pasové či variabilní s nastavitelnou výškou. Záleží jen na představě a odvaze každé ženy.


TRIOLA, modely NEON, podprsenka od 1 199 Kč, kalhotky 499 Kč.

Vyberte vhodný střih pro svoji postavu

„Někdy jsou ženy plavkami tak nadšeny, že úplně zapomenou na velikost a typ své postavy, věk, na strije či jizvy po operacích,“ komentuje častou chybu českých žen populární stylistka Žaneta, která objíždí regiony v ČR a učí ženy správně vybírat plavky a prádlo. Až doma v klidu si zákaznice uvědomí, že z trojúhelníčků jim prsa propadávají a spíše než šňůrku u bokových kalhotek by přivítaly vyšší kalhotky s klasickou gumou.

Chcete-li se v plavkách cítit skvěle, odhalte jen to, co chcete, aby bylo vidět. A vyberte takový model, který schová vše, co chcete ukrýt. Vybírejte střih plavkové podprsenky a kalhotek v souladu s tím, jakou máte postavu. Vše si důkladně vyzkoušejte v kabince. Plavky, stejně jako spodní prádlo, obchodníci zpět či na výměnu neradi berou,“ radí stylistka.

Sexy dekolt

Prsa bychom měly mít v šesti osminách své výšky – a plavková podprsenka je na tom místě musí udržet. Pro malá a pevná prsa můžete vybrat nevyztužené koše - např. pojíždějící či pevné trojúhelníčky na vázací šňůrce. Lepší oporu poskytnou prsům nevyztužené košíčky s kosticemi v koších, všité již do pevného obvodu. Ty dokážou zkrotit prsa i při plážových aktivitách.

Nejoblíbenější fazónou jsou plavkové podprsenky s tence vyztuženými koši a s kosticemi. Dokážou vyzdvihnout prsa do očekávané výšky a díky kosticím a tenkému vyztužení zformovat prsa do svůdného dekoltu.

„Současným hitem jsou plavkové podprsenky střihu bandeau. Můžete je nosit s ramínky nebo bez. Ta můžete uvázat vzadu za krk, asymetricky nosit jen jedno. Nevyztužené plavkové podprsenky s řasením zase pojmou menší asymetrii prsou,“ doporučuje Žaneta.


TRIOLA, model INDIAN, bandeau podprsenka 1 199 Kč, kalhotky 499 Kč.

Nechte promluvit své boky!

Máte-li výrazný pas, rovné bříško a krásné boky, tak je opravdu ukazujte a noste nízké plavkové kalhotky. Máte-li na bříšku tukovou vrásu či jizvy, asi uvítáte elegantní způsob, jak tyto problematické partie schovat.

„Výrobci vycházejí i těmto přáním vstříc. V nabídce TRIOLY  naleznete vedle klasických a bokových kalhotek také kombinovaný střih kalhotek s nastavitelnou výškou. Mají ozdobnou pasovou légu a jejím ohrnutím získáte kalhotky bokové. Existují také tzv. variabilní pasové kalhotky vhodné pro větší velikosti. Dvě symetrická řasení na předním díle ukryjí problémové partie bříška i boků,“ vyjmenovává výhody stylistka.

U českého výrobce si můžete koupit plavkovou podprsenku a plavkové kalhotky zvlášť. Sama si vyberete tyto součásti do setu.


TRIOLA, model TROPIC, podprsenka 1 299 Kč, kalhotky 599 Kč.

Pozor na materiál

Doporučuji ženám, aby se vyhnuly plavkám s velmi jemným materiálem. Ten je zrádný. Plavky nejsou prádlo a nechceme, aby o nás prozradily vše. Plavkovina musí mít vyšší gramáž a pevnost. V plavkách jezdíme na klouzačkách, poposedáváme v písku i na kamínkách. Materiál musí odolat námaze, slunečnímu záření, opalovacím krémům, našemu potu, sladké i slané vodě, která dokáže přes tenký materiál vše odhalit.“

Inspiraci hledejte na www.triola.cz nebo v 17 firemních prodejnách TRIOLA v ČR.

Hrajte s námi o jeden ze tří poukazů v hodnotě 1 000 Kč na nákup plavek na www.triola.cz!

Stačí, když správně odpovíte na soutěžní otázku a svou odpovověď pošlete na e-mail: redakce@bety.cz. Do předmětu uvěďte heslo "PLAVKY".

Soutěžní otázka: Co je to bandeau?

a) střih podprsenky
b) typ vyztužení podprsenky

Odpověď najdete na www.triola.cz.

Soutěž probíhá od 21. května do 4. června 2018.

Vyhrává 5, 500. a 1000. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Soutěž je podporována parnerem speciálu Hurá do plavek, francouzskou proteinovou dietou Prodietix.





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat