Kterých 30 testerek vyzkouší Intenzivní omlazující, hydratační & rozjasňující pleťový booster od Manufaktury

21.05.2019 | Zábava

Patříte k ženám, které okamžitě vyhlašují boj sebemenší rýze v obličeji? Zapomeňte na invazivní zákroky a zázračné krémy slibující nemožné na počkání. Máme pro vás řešení! 30 testerek na vlastní kůži otestujeí Intenzivní omlazující, hydratační & rozjasňující pleťový booster od české značky Manufaktura. Jste mezi nimi i vy?

Intenzivní omlazující, hydratační & rozjasňující pleťový booster je reprezentantem anti-agingových moderních kosmetických trendů a současný hit v péči o pleť. Získáte v něm unikátního pomocníka, který je doslova nabitý vysokým obsahem přírodních aktivních látek pro omlazení pleti.

Pleťový booster je důvod proč si přestat dělat vrásky z vrásek. Tuto novinku, která je v prodeji od 1. 5. 2019 si zamilujete. Ačkoli se jedná o velmi lehké sérum bez parfemace, jeho síla spočívá v silné koncentraci velmi účinných ingrediencí. Obsažený olejový extrakt ze světlice lékařské bohaté na omega 6 mastné kyseliny společně s extraktem z plamatky zelné, kozince blanitého a koenzymu Q10 okamžitě a dlouhodobě redukuje vrásky.

Kyselina hyaluronová má schopnost vázat na sebe vodu a poté ji postupně uvolňovat, díky tomu poskytuje okamžitý lifting pleti a zlepšení její pružnost. Ceramidy obnovují ochranné vrstvy pokožky a výrazně přispívají dlouhodobé hydrataci.  Protizánětlivý a zklidňující účinek má extrakt z mořské řasy Laminaria Ochroleuca a navíc pokožku chrání před UVB zářením Mezi další mimořádně prospěšné látky pro zvláčnění a hydrataci patří sedmikráskový extrakt a přírodní oleje.

Že se jedná o skutečně mimořádný produkt, dokazuje i provedená klinická studie, která se zaměřovala na dvě kategorie. V problematice redukce vrásek bylo prokázáno významné vyhlazení vrásek až o 64,5 % s průměrným výsledkem -48,6 % redukce vrásek, 95 % žen zaznamenalo redukci vrásek. V oblasti hydratace pleti bylo prokázáno významné zvýšený stupeň hydratace až o 10,7 %.

Které testerky se mohou těšit na pleťový booster od Manufaktury?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, kdy a jak dopřály své pleti pořádnou vzpruhu.

Balíček s Intenzivním omlazujícím, hydratačním & rozjasňujícím pleťovým boosterem už je na cestě k těmto testerkám: Verone, pikotek, tygrik a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat