Kterých 20 testerek vyzkouší Feel Eco Sprchový gel levandule & ylang-ylang

21.05.2019 | Zábava

Hledáte sprchový gel, který je svým přírodním složením šetrný nejen k vaší pokožce, ale také k životnímu prostředí? Pak jste se jistě přihlásila do našeho testování. Kterých 20 testerek od nás dostane sprchový gel levandule & ylang-ylang od Feel Eco?

Feel Eco Sprchový gel levandule & ylang-ylang díky vonné kompozici provensálského střihu připomíná francouzská levandulová pole. Jemný akcent květu Ylang-Ylang dotváří pocit hluboké relaxace

Sprchový gel levandule & ylang-ylang od Feel Eco je svým složením šetrný k citlivé pokožce. Přírodní vůně vás na chvíli přenese do míst, kde byste chtěli trávit dovolenou. A navíc pomůžete přírodě, do které nevrátíte nic, co z ní nevzešlo.

A čím je sprchový gel Fell Eco výjimečný?

  • Tak jako většina výrobků je dermatologicky testován
  • Namísto syntetického saponátu obsahuje dva jemné cukerné tenzidy
  • Kvalitní suroviny umožňují jeho snadné rozpouštění
  • pH 5,5 nevysušuje pokožku
  • Obsahuje glycerin, panthenol, arniku a další zjemňující složky
  • Allantoin podporuje hojení drobných oděrek kůže
  • Vitamin E regeneruje pokožku
  • Všechny složky jsou biologicky odbouratelné

Které testerky se mohou těšit na sprchový gel Feel Eco?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, jaká vůně je vždy spolehlivě přenese do dětství.

Balíček se sprchovým gelem levandule & ylang-ylang od Feel Eco už je na cestě k těmto testerkám: yanka, Lenna22, Týnuše a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat