Hlavní obsah

Borgerová, Sudeová - Hermannová, Nausch Sluková 2:0České plážové volejbalistky vypadly v Číně v osmifinále

Ťin-ťiang

Plážové volejbalistky Barbora Hermannová a Markéta Nausch Sluková v generálce na turnaj v Ostravě, kde budou příští víkend obhajovat loňské vítězství, vypadly na čtyřhvězdičkovém podniku Světového okruhu v Ťin-ťiangu v osmifinále. V druhém kole play off v Číně nestačil nejvýše nasazený pár na letos sestavenou německou dvojici Karla Borgerová, Julia Sudeová a obsadil dělené deváté místo.

Článek

"Z Číny vezeme Top 10, což je vlastně celkem prima výsledek... Co už tak prima není, je prohrát a už vůbec ne, když vás někdo přehraje ve všech aspektech hry, tak jako nás dneska holky německý. To si klidně řekněme narovinu," uvedla na facebooku Nausch Sluková.

Německé volejbalistky vyhrály 21:14, 21:16 a ukončily unikátní sérii Češek. Hermannová a Nausch Sluková od předloňského mistrovství světa ve Vídni jako jediné hráčky na okruhu postoupily na každém turnaji minimálně do čtvrtfinále, naposledy začátkem května ovládly tříhvězdičkový turnaj v Kuala Lumpuru. Celkem mají dvojnásobné medailistky z mistrovství Evropy ze Světového okruhu osm společných medailí.

"Teď už směr Ostrava. Příští týden se hraje svěťák doma a tam je to boží," těšila se Nausch Sluková na turnaj v industriálních kulisách Dolní oblasti Vítkovic pod bývalými vysokými pecemi.

Turnaj Světového okruhu v plážovém volejbalu kategorie 4* v Ťin-ťiangu (Čína):
Play off - 2. kolo:
Borgerová, Sudeová (10-Něm.) - Hermannová, Nausch Sluková (1-ČR) 2:0 (14, 16).

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články