Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Exkluzivně pro EXTRA: Získali jsme žhavé snímky ze soukromí Šárky Vaňkové ze SuperStar

Exkluzivně pro EXTRA: Získali jsme žhavé snímky ze soukromí Šárky Vaňkové ze SuperStar
Zdroj: archiv
+ Dalších 24 fotografií
Foto uvnitř
Velmi půvabná Šárka Vaňková (30) dnes žije zcela jiný život, než tomu bylo před lety. Sekla se zpěvem a odstěhovala se za hranice České republiky. Našla si o pár let staršího muže - Karla, s nímž je stabilně šťastná. O svém soukromí nemluví. Redakce eXtra.cz ale získala její snímky ze soukromí, které si střeží jako oko v hlavě. A jak je vidět, Šárka má nejen romantickou duši, ale je čím dál půvabnější.

Jako šestnáctiletá zaujala televizní diváky v první řadě pěvecké show Česko hledá SuperStar Ve finále si to na pódiu s mikrofonem v ruce rozdala s Anetou Langerovou, která ji nakonec porazila.

Šárka po soutěži zažila velké úspěchy. Hrála v muzikálech, zpívala na různých akcích, dokonce se objevila ve filmu... Peníze se jen sypaly. Jenže pak si řekla: Dost! A odstěhovala se do Bratislavy za svou láskou. Ukončila svou pěveckou kariéru a dala se kariérně na dráhu vizážistky. "Jsem spokojená, mám to ráda. Vždycky mě tahle práce přitahovala," svěřila eXtra.cz Šárka.

I když Šárka už nevystupuje, nabídky na hudební vystoupení má. "Stává se mi, že mě někdo kontaktuje s žádostí, zda bych vystoupila na nějaké soukromé akci. Objevují se nabídky i za zajímavé honoráře. Zatím jsem vše odmítla. Ale když budu zcela upřímná, nevylučuji, že bych znovu do budoucna zpívala," prozradila Šárka, které to na jejích soukromých snímcích neskutečně sluší.

Každý jistě uzná, že pokud by se půvabná Šárka vrátila na pěvecká pódia, má vystaráno. Když by se totiž snoubila její krása s jejím famózním hlasem, nemůže být pochyb, že s nabídkami o zpívání by se musel roztrhnout pytel.

Jak Šárka aktuálně vypadá a že je to skutečně vnadná žena, o tom se přesvědčte v galerii.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy