Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rozchod?! Gulaši vzal dráhu, Vlaďka Erbová ho doma marně vyhlíží

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši byli moc pěkný pár.
Zdroj: Se souhlasem Miss Hasička
+ Dalších 17 fotografií
Rozchod?
Všechno jednou končí a možná i tahle velká láska mezi Vlaďkou Erbovou (37) a hokejistou Michalem Gulaši (32). Podle informátorů portálu Expres.cz se totiž Gulaši opět vydal na tah, z kterého se ale nevrátil.

Modelka Vlaďka Erbová (37) si prochází těžkým obdobím s přítelem. Slavný hokejista Michal Gulaši ji totiž koncem března podvedl s kamarádkou, za což zpytoval svědomí. Byla to velká kauza a Vlaďka se kvůli tomu náležitě rozčilovala Po nějaké době se to však uklidnilo a vypadalo to, že je vše už v naprostém pořádku. Nejnovější informace nyní však ukazují opak. Krize zřejmě zažehnána nebyla.

Podle zdroje webu Expres.cz se ale Gulaši dlouho na uzdě neudržel. "Mezi Vlaďkou a Michalem to zase vře. Gulaši se celý víkend neukázal doma a nedal o sobě vědět. Vůbec nevěděla, kde je a co se děje. Vypadá to na definitivní konec jejich vztahu," sděloval brněnský informátor Expresu.

Podle všeho to tedy vypadá na úplný rozpad jejich vztahu. Bude se tedy Erbová muset od hokejisty stěhovat? A kam půjde, jestli to opravdu dopadne finálním rozchodem? Zůstane v Brně, kde si získala množství klientek jako manikérka, nebo se vrátí k rodičům do Mostu? To vše zatím zůstává otázkou a vše se ukáže, až se Gulaši vrátí domů.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy