Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Úplně jiná Týnuš! Popálená youtuberka po 8 měsících ukázala CELOU TVÁŘ

Úplně jiná Týnuš! Popálená youtuberka po 8 měsících ukázala CELOU TVÁŘ
Zdroj: Instagram
+ Dalších 78 fotografií
Odhaleno
Osm měsíců se k tomu odhodlávala, teď to konečně udělala. Týnuš Třešničková (23) poprvé od osudné nehody ukázala úplně celou tvář. Udělala to ve videu, kde fanouškům děkovala za podporu, jako by jen tak mimichodem. Podívejte se, jak na tom obličej popálené youtuberky je!

Statečná bojovnice Týnuš Třešničková (23) stále zůstává v péči lékařů. Vůbec netuší, kdy jí umožní vrátit se do Česka. Poprvé za osm měsíců náročné léčby ale našla odvahu, aby odhalila celou svou tvář!

"Tak jsem se s váma chtěla ještě takhle osobně rozloučit," prohlásila Týnuš ve videu, v němž vůbec poprvé odhalila úplně celou tvář. Předcházelo mu několik jiných videí, proto se loučila.

A zcela zřetelně ukázala, jak po osudné nehodě při ohnivém představení vypadá její obličej. Dosud si ho všemožně zakrývala, tentokrát šla ven s nepřikrášlenou barvou. Na levé tváři jsou následky hodně znát. I proto pravděpodobně doktoři trvají na tom, že krásná youtuberka musí zůstat v Turecku. Z nejhoršího je však naštěstí venku.

"Moc bych vám chtěla poděkovat za veškerou podporu, veškerý zprávy, který mi píšete, a vždycky mě to hrozně potěší," dodala Třešničková s úsměvem. Držíme palce, aby pro něj měla důvody i v nejbližších dnech a týdnech!

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy