Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Usmíří je nahota? Vlaďka Erbová a Michal Gulaši plánují nečekaný krok

Usmíří je nahota? Vlaďka Erbová a Michal Gulaši plánují nečekaný krok
Zdroj: profimedia.cz, Instagram
+ Dalších 21 fotografií
nové fotky
Už několik týdnů se spekuluje, že vztah Vlaďky Erbové (37) a Michala Gulašiho (32) prochází nehezkou krizí. Nyní ale Vlaďka Erbová oznámila záměr, který bude bavit i Michala. O co jde?

Je to krize a trvá už několik týdnů. Provalila se nevěra, ale pak se zdálo, že vše bude zase dobré. Jenže pak web expres.cz přinesl informaci, že Gulaši utekl z domu

"Mezi Vlaďkou a Michalem to zase vře. Gulaši se celý víkend neukázal doma a nedal o sobě vědět. Vůbec nevěděla, kde je a co se děje. Vypadá to na definitivní konec jejich vztahu," uvedl tajný zdroj.

Jenže nyní Vlaďka vytáhla to největší, co má! Do akce povolala ženské křivky. Má v úmyslu focení nahých fotek a plánuje, že při vzniku snímků bude přítomen i její přítel. "Mám odvážnější focení pro jeden magazín. Je to už absolutně v dámské produkci. Stylistka, fotografka, vizážistka - všechno budou ženy. Jediní muži, kteří se tam budou pohybovat, jsou můj partner a můj syn," uvedla Vlaďka pro super.cz a dodala, že bude taková odhalená i neodhalená. Důležité ale je, že u focení bude i Michal. Při pohledu na nahé tělo si třeba uvědomí, o co přichází, když se pokouší zmizet.

ROZHOVOR SE ŽENOU, KTERÁ CHODILA S GULAŠIM, NAJDETE TADY

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy