Hlavní obsah

Gólman Liverpoolu šokoval: Finále Ligy mistrů? Raději budu na dovolené

Liverpool/Praha

Finále Ligy mistrů? Díky nechci. Už je to rok, ale dvě strašidelné chyby nejspíš liverpoolského gólmana pořád budí ze snu. Jak jinak si vysvětlit, že dal brankář Loris Karius přednost dovádění ve vlnách s přítelkyní před vrcholem Champions League. Nejspíš se bál deja vu a vzpomínek na to, jak pohřbil hrubkami naděje Liverpoolu na trofej. Klub z Anfieldu mu nabídl vstupenky na prestižní bitvu s Tottenhamem, vždyť je pořád hráčem Reds, jenže Karius odmítl. Raději bude na dovolené.

Foto: Profimedia.cz

Fotbalový brankář Loris Karius je sice dál hráčem Liverpoolu, ale na finále Ligy mistrů nepůjde, má jiný program.

Článek
Fotogalerie

Před dvanácti měsíci se stal smutným hrdinou prestižní bitvy. Liverpool prohrál zápas s Realem Madrid a fanoušci víc než vítěze řešili zkraty Kariuse, jenž nabídl triumf Bílému baletu na zlatém podnose. Brankář se stal terčem posměchu, urážek a také výhrůžek. I když vedení slavného anglického klubu hráče nevyhodilo, raději se pakoval na hostování do tureckého Besiktase Istanbul.

Teď chtěl Liverpool udělat vstřícné gesto a pozval brankáře na sobotní finále Ligy mistrů. Jenže ten odmítl. Pětadvacetiletý chlapík prý raději bude odpočívat se svojí přítelkyní Sophií Thomallovou na dovolené v Řecku.

Sestřih finále Ligy mistrů.Video: O2 TV Sport

Potřebuje si nejspíš vyčistit hlavu, protože nezáří ani v Turecku. Během 35 utkání inkasoval 49 branek a jen šestkrát udržel čisté konto. Má tedy co napravovat.

Když se Karius nechal slyšet, že by si hostování v istanbulském týmu rád o rok prodloužil, fandové zareagovali po svém. Na auto jeho přítelkyně nastříkali slovo „lůzr", což mluví za všechno. V Liverpoolu má brankář smlouvu až do roku 2021.

Reklama

Související témata: