Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Hnusný podraz: Drsné obvinění Balogové kvůli těhotenství naštvalo Šárku Vaňkovou

Jejich přátelství utržilo pořádnou ránu.
Zdroj: archiv
+ Dalších 33 fotografií
Byly kamarádky a stačilo pár hloupých vět a jejich vztah se z čistajasna ocitl na úrovni bodu mrazu. Řeč je o finalistkách první řady Šárce Vaňkové (30) a Martině Balogové (39), která mladší zpěvačku obvinila z toho, že v době, kdy soutěžily v první řadě SuperStar měla řešit po románku se Sámerem Issou (33) možné těhotenství. Šlo prý o nejkontroverznější moment pozadí soutěže. Slova Balogové si ale Šárka nenechala líbit...

Vše začalo nevinně. Šárka Vaňková se rozhodla uspořádat večírek pro finalisty první řady SuperStar, chtěla zavzpomínat na staré dobré časy. Netušila ale, že se bude vzpomínat víc, než doufala... Martina Balogová totiž novinářům svěřila, že Šárka se Sámerem měli románek, po kterém hrozilo její těhotenství. "Když si Sámer začal se Šárkou, tak tam byly takové pochyby, jestli Šárka není těhotná. Bylo jí i hodně špatně. A já se o Šárku starala, protože jsem byla nejstarší. Byla jsem s ní i u doktora, zatímco ostatní zkoušeli na finálový večer," netajila se Balogová.

Její slova ale pořádně hnuly žlučí Šárce, která netušila, kam je až její kamarádka ochotna zajít... "Tak po dvouměsíční přípravě a posléze návalu euforie, jsem tak rychlou podpásovku fakt nečekala. Všichni zúčastnění ví, že se mi v pátém kole při generálce udělalo slabo z fyzického a psychického vyčerpání, což je v 16 letech a 49 kilogramech pochopitelné, takže jako tohle jsem nepochopila a nestačím se fakt divit! Jsou věci, o kterých se nežertuje a už vůbec ne, pokud nejsou pravda, se nevypouští do světa a do bulváru," ohradila se Šárka proti tvrzení Martiny.

"Ani neumím vyjádřit, jak strašně, ale strašně jsem zklamaná!!! Zejména když my dvě dobře víme, co a jak a proč bylo. Tuhle akci jsem plánovala pro nás všechny s láskou a dobrým úmyslem, a ne pro TOHLE. Já jsem vždy byla teamový hráč. Nikdy jsem na nikoho nedonášela, ani když jsem věděla, ze je to třeba pravda. A že i já vím dost o hodně lidech. Kdybych začala někdy říkat pravdu, a co skutečně vím, mohla bych lidem ublížit. Ale to jsem neudělala nikdy nikomu. Natož abych vypouštěla ČIRÉ VÝMYSLY! Ani nevíte, jak mě to zasáhlo a jak mě to bolí! Nemám slov... Já ještě pořád nemůžu uvěřit," dodala Šárka, kterou viditelně slova Martiny Balogové o údajném těhotenství se Sámerem Issou ranila.

Balogové se k tomu vyjádřila velmi stroze. "Mrzí mě, že sis to vzala osobně, ale ty moc dobře víš, že jsem to špatně nemyslela a už vůbec, abych ti ublížila... Mám tě moc ráda a ty to víš," snažila se vysvětlil Balogová.

Ať to bylo jak to bylo, po 15 letech od soutěže se přeci jen určité věci navenek netahají. O to více, když o tom 15 let nikdo neřekl ani slůvko. Chtěla se snad Balogová na Šárce zviditelnit? Těžko soudit, ale jejich kamarádství rozhodně utržilo pořádnou ránu.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy