Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Petr Poláček ze SuperStar slaví 35: Zpěvák se nedávno oženil a má malého syna

Petr Poláček ze SuperStar slaví 35: Zpěvák se nedávno oženil a má malého syna
Zdroj:
+ Dalších 8 fotografií
láska
Když se na televizních obrazovkách objevila první řada pěvecké show SuperStar, byl to jeden z momentů, který přepsal televizní dějiny. Desítka finalistů předvedla nejen skvělé hlasové možnosti, ale především každý díl byl našlapaný emocemi. Na mnohé finalisty se dodnes nedá zapomenout. Jedním z nich je třeba Petr Poláček (35), kterému se za 15 let od uplynutí soutěže značně změnil život.

Čerstvý pětatřicátník Petr na sebe tehdy upozornil zejména hlasovým rozsahem, ale také tím, že jeho hlas byl v písních podobný Jonu Bon Jovimu. Za patnáct let od soutěže, ke které pravidelně usedaly až tři miliony diváků, se v jeho životě změnilo hodně. Redakci eXtra.cz svěřil, že se oženil a nedávno se mu narodil krásný syn Tobiáš.

"Je to dlouhá doba a změnilo se mnohé. Tedy až na to, že se pořád živím muzikou. Mám kapelu s názvem Bon Jovi revival, což je můj koníček, jinak vystupuji hlavně sám, což mi zabere nejvíce času. Hudbu zkrátka stále miluji, a proto mě i živí," usmíval se sympatický Petr, který se řadil i k finalistů, jimž pravidelně na pódiu přistávaly plyšové hračky a sem tam i spodní prádlo náctiletých dívek...

Petrovi aktuálně většinu času zabírá hudba, ale zároveň je instruktorem sebeobrany. "Vyučuji bojové umění Krav Maga, což je disciplína, která mě hodně baví. Nejvíce jsem ale pyšný na svou rodinu. S manželkou máme dvouapůlměsíčního chlapečka Tobiáše, který je hotový poklad. Strašně si to užívám," řekl nám v červnu Petr Poláček, který si svou Katku stihl vzít ještě před synovým narozením.

A jak jejich krásný syn vypadá a jakou měli Poláčkovi svatbu? Pokochejte se v galerii

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy