Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Rozvod Pepy Vojtka, který prý není věrný? Rocker promluvil a VYHLÁSIL VÁLKU!

Rozvod Pepy Vojtka, který prý není věrný? Rocker promluvil a VYHLÁSIL VÁLKU!
Zdroj: profimedia
+ Dalších 22 fotografií
AFÉRA
Lídr Kabátů Pepa Vojtek (53) řeší průšvih jak hrom. Jak tvrdí Expres.cz, měl opakovaně každé pondělí jezdit do bytu manažerky Veroniky Šimůnkové (33), na což žena rockera Jovanka (39) reagovala tím, že kdyby jí fakt byl nevěrný, nebude s ním ani minutu a přijde rozvod. Situace se mění každou vteřinu, zatím to ale podle vyjádření Pepy pro eXtra.cz vypadá tak, že se o manželství pokusí pořádně zabojovat!

O Vojtkovi (53) je známo, že miluje ženy. I z toho důvodu už byl několikrát ženatý, svou poslední choť, Jovanku, si ale chce udržet.

Avšak nyní se rozebírá aféra ohledně toho, že se měl dle Expresu podivně scházet s manažerkou Kamily Nývltové, což by si samozřejmě mohl leckdo vykládat tak, že mohl porušit manželskou svátost.

Pepa vrací úder

O tom, co měl údajně provádět, se už napsalo hodně, i o tom, že Jovanka vážně přemýšlí o rozvodu. Přesto jsme se raději obrátili na samotného Vojtka, abychom si poslechli nezaujatě jeho verzi příběhu.

„Děkuji za nabídku a ochotu, ale vše už řeší můj právní zástupce. P.,“ napsal nám frontman skupiny Kabát a zpěvák známý z muzikálů.

Z toho se dá jasně usuzovat, že si pokus o zničení manželství nenechává líbit a vytáhl do bitvy, v níž bude chtít svou reputaci zachránit. A s ní i svazek se svou třetí ženou Jovankou Vojtkovou, která mu porodila dvě děti.

Uvidíme, jak se situace vyvine, Pepa Vojtek ale zjevně neztrácí naději a doufá, že krize bude zažehnána!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy