Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

EXKLUZIVNĚ: Zpěvačka Ewa Farna (25) přivedla na svět své PRVNÍ MIMINKO

EXKLUZIVNĚ: Zpěvačka Ewa Farna (25) přivedla na svět své PRVNÍ MIMINKO
Zdroj: Instagram, profimedia.cz
+ Dalších 38 fotografií
POROD ROKU
Nejočekávanější porod letošního roku je tady! Zpěvačka Ewa Farna (25) porodila svému manželovi Martinovi Chobotovi zdravého chlapečka. Stalo se tak v nemocnici v Příbrami a to jen krátce poté, co odehrála poslední koncert první části turné Málo se známe.

Zpěvačka Ewa Farna veřejnost o svém těhotenství informovala koncem února. V tu chvíli začalo celé Česko i Polsko spekulovat o tom, v kolikátém měsíci kráska je. Její velké bříško napovídalo tomu, že porod se už nezadržitelně blíží. Skutečně tomu tak bylo a ve čtvrtek Ewa porodila zdravého a nádherného chlapečka, potvrdil nám zdroj ze zpěvaččina okolí. "Je to tak. Vše bylo v pohodě," uvedl pro eXtra.cz náš zdroj.

Oblíbená zpěvačka se až do posledních chvil nechtěla vzdát práce, kterou tolik miluje. I s obrovským pupíkem skákala na pódiu s mikrofonem v ruce a dokázala se odvázat stejně, jako když v požehnaném stavu nebyla. Její bříško bylo na posledních vystoupeních už tak velké, že si lidé mysleli, že čeká dvojčata.

Veškerým spekulacím ale bylo nyní učiněno za dost, velké bříško bylo vysvětleno tím, že Ewě už termín klepal na dveře. Nyní se z ní a z manžela Martina Chobota stali novopečení rodiče malého Artuše, který jim bude dělat samou radost. Farna se ale hodlá už brzy vrátit na pódia, svého roztomilého synáčka bude zřejmě brát s sebou. "Před pár dny jsem se stala mámou. Jsme zdraví a šťastní," vzkázala oblíbená zpěvačka svým fandům přes svůj instagramový profil.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy