Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Michal Gulaši už to nevydržel! Vlaďka Erbová DOSTALA KOPAČKY

Vlaďka Erbová
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 25 fotografií
ROZCHOD
To, co jsme předvídali, se potvrdilo. Vlaďka Erbová (37) podle nejčerstvějších informací už není partnerkou hokejisty Michala Gulašiho (32). Objevila se totiž informace, že jí drsně oznámil, že už s ní dál nechce žít.

Už delší dobu z Brna přicházely zprávy, že obránce Komety Brno není ve vztahu s Vlaďkou Erbovou vůbec spokojený. Dokonce se objevovaly zprávy o tom, že ho u ní stále držely jen její děti.

Jenže události posledních dnů způsobily, že dvojice měla jít definitivně od sebe.

„Michalovi je teprve 32 let a je dost nevybouřený. Chce si život užívat, a ne žít umělý rodinný život. Navíc ho všechny kauzy kolem Erbové dost unavují. V kabině si z něj kluci utahují, Vlaďka doma neustále něco řeší, a když někam vyrazí s kamarády, aby se uvolnil, je oheň na střeše. Tentokrát mu došla trpělivost a rozhodl se, že už se omlouvat nebude, protože si chce žít po svém,“ prozradil zdroj expres.cz, který informaci přinesl jako první.

Měl jí dost

I když to sice trochu vypadá, že se z hokejisty někdo snaží dělat nezodpovědného flamendra, jako by snad rozchod byla jeho vina, i tak se potvrdily zprávy našeho informátora, který o vysmívání se Gulašimu spoluhráči také hovořil, a dokonce tvrdil, že o posledním víkendu měla dát Erbová děti k příbuzným a dvojice si měla vše vyříkat. „Takhle odhodlaný opustit ji ještě nikdy nebyl. Podle mě to udělá,“ hlásil ještě koncem minulého týdne náš pramen.

Erbová se k rozpadu vztahu, kvůli němuž se přestěhovala i z Prahy až do Brna, odmítla vyjádřit s tím, že jde o její soukromí.

Nyní ji ale čekají krušné chvíle. Vila, v níž i s dětmi bydlí, patří sportovci. Přestěhuje se nyní do Mostu, kde má rodinu a pár bytů? A bude přemýšlet nad tím, jestli na rozchodu nemůže mít svůj podíl

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy