Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Bohuš Matuš (45) si na to opatřil papír: Tohle je PRAVDA O SEXU s Lucinkou (16)

Bohuš Matuš (45) si na to opatřil papír: Tohle je PRAVDA O SEXU s Lucinkou (16)
Zdroj: Profimedia.cz, Facebook
+ Dalších 6 fotografií
Zůstali jen u mazlení?
Roční výročí vzájemné lásky zanedlouho oslaví Bohuš Matuš (45) se svou Lucinkou (16). S jejich vztahem to bylo dlouho jako na kolotoči, před několika dny ale Matuš eXtra.cz konečně přiznal, že s mladičkou dívkou chodí. Už dřív říkal, že Lucinku pomazlil, ale k sexu zatím nedošlo. Jak to mají teď? Holohlavý zpěvák si na to pro jistotu opatřil papír!

Dostal požehnání od rodičů, takže Bohuši Matušovi (45) už nic nebrání v lásce k mladičké Lucince Jako dárek a potvrzení, že jeho srdce bije pouze pro ni, jí koupil myšičky a králíčky.

A místo sexu spolu prý hrají videohry, protože všechno má svůj čas. "Mám potvrzené, že je panna," prozradil Matuš webu Expres.cz. "Ona kvůli tomu, že je se mnou, má obrovské problémy. Například ve škole. Pro případ, že by ty pomluvy zašly moc daleko, nechali jsme si udělat lékařské potvrzení," dodal zpěvák.

Maminka s tatínkem šestnáctileté Lucinky Matušovi věří, že je s ním jejich dcera v bezpečí. "Nejsem typ, že bych jim hned prznil dceru. Mám to postavené trošku jinak,“ tvrdil eXtra.cz Bohuš.

Těžko říct, jak dlouho s Bohušem jeho Lucinka vydrží. V šestnácti přece jenom zřejmě ještě nemá srovnané všechny životní priority. Proslýchá se však, že by chtěla s Matušem dítě. To zatím zpěvák odmítá, jenže miminko by mezi nimi vytvořilo doživotní pouto Tak uvidíme!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy