„Děkuji za krásné a spokojené narozeniny. Pro mě jsou jedny z nejkrásnějších,“ dojímala se Lela Ceterová na instagramu u série fotek, na kterých pózuje u obří kytice růží a několika luxusních bonboniér. Na jednom snímku si ovšem drží ruku na pupíku, jenž se zdá být až podezřele vypouklý na to, aby se v něm neskrýval důkaz lásky Karlose Vémoly! Lela má totiž postavičku jako lusk a své tělo jako ze žuly donedávna ráda prezentovala na svém instagramu!

Naposledy ovšem ukázala ploché bříško počátkem května, zatímco poslední dobou se prezentuje spíše na selfíčkách. Klidně by v ní tedy mohl růst malý Vémola – koneckonců na štíhlých ženách je těhotenství vidět už od prvních měsíců. Těmto spekulacím nahrála i sama Lela, která ve svých instastories zmínila, že v těchto dnech nemůže létat letadlem. Že by tím něco naznačovala? V prvním trimestru totiž se létání těhotným ženám nedoporučuje… Na přímé dotazy svým fanouškům však Lela nereaguje a zůstává tajemná i nadále.

Nedávno navíc vyděsila všechny své fanoušky fotkami z nemocnice, kde si několik dní pobyla, ale důvod své hospitalizace si nechala pro sebe. Na sociální sítě napsala pouze záhadný komentář „vzdor tomu, že jsem byla v nemocnici a nebylo mi dobře, tak prožívám nejkrásnější období ve svém životě“. Svá slova doplnila velikým červeným srdíčkem. Tato rodačka ze Žiliny se navíc netají tím, že by si v brzké době přála děťátko, ideálně děvčátko, které by podědilo její barbíny. Že by se svalnatému bijci přece jenom podařilo zaskórovat i v domácím ringu?

VIDEO: Karlos Vémola o Lele: Ideální je, když já vařím a moje Bond Girl umývá nádobí

Fotogalerie
81 fotografií