Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

10+ dojemných fotek ze svatby Patrika Hezuckého: Leoši, pojď na mou hruď!

10+ dojemných fotek ze svatby Patrika Hezuckého: Leoši, pojď na mou hruď!
Zdroj: Instagram
+ Dalších 43 fotografií
Krásná svatba
Po sedmi letech vážného vztahu si konečně řekli své ano. Patrik Hezucký (47) si přesně před týdnem vzal Nikolu Pastirčákovou. Na obřad pozvali jen ty nejbližší v čele s Leošem Marešem (43), teď se pochlubili dojemnými fotkami!

"Když se naše oči poprvé setkaly, moje duše zašeptala mému srdci: to je on," píše Nikola Pastirčáková o svém manželovi Patriku Hezuckém A je znát, že dojetí ze svatby jim nevyprchalo ani po týdnu.

Hezucký, který dlouhá léta působí jako moderátor ve známém rádiu, slovy spíš šetřil. "Nový život," okomentoval stroze, ale výstižně krásné fotky ze čtvrteční veselky. Těmi se novomanželé pochlubili na Instagramu.

Svou troškou do mlýna přispěl i Leoš Mareš, který coby moderátorský kolega Hezuckého nemohl na svatbě chybět. "Pondělí ráno, 4 dny po obřadu: Ahoj Hezučtí, nemáte už nějakou pěknou fotku ze svatby? Hezučtí: Fotograf nestíhá, prý to bude za týden. Měl po nás celý víkend svatby a od včerejška upravuje fotky ze svatby, kterou fotil před náma. Má toho hodně," vysvětlil Leoš, proč se fotky dostaly na povrch tak pozdě.

Patrik si Nikolu vzal po sedmi letech společného života, obřadem tak pouze stvrdili své pevné pouto. A samozřejmě i snubními prstýnky, za které dal Hezucký pořádnou pálku.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy