Ondřej Němec
8. června 2019 • 13:10

Bratislava ožije svátkem MMA! Oktagon 12 nabízí přední hvězdy

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V postoji, na zemi i ve vzduchu! Populární MMA bojovník Machmud Muradov slibuje svému brazilskému soupeři Albertu Pereirovi porážku, ať už se bude souboj odvíjet jakkoliv. Chce totiž předvést perfektní výkon při své premiéře v organizaci OKTAGON MMA, která se uskuteční dnes večer na bratislavském stadionu Ondreje Nepely. 



„Připravený jsem dobře a cítím se dobře. Ti, co mě znají, vědí, že se připravuji vždy na tisíc procent a nepodceňuji nikoho,“ vzkazuje bijec z Uzbekistánu. Z prvního zápasu v nové stáji prý ale není nervózní. „Je mi jedno, kde zápasím a s kým, hlavně abych měl dobré podmínky a mohl jít dál za svým snem.“

Muradov býval jednou z hlavních hvězd organizace XFN, ta se ale dostala do finanční krize a mluví se o jejím pomalém zániku. Známý bojovník tak poznává nový tým a nemůže si prý stěžovat. „Je tu trošku lepší komunikace, mají na to víc lidí a starají se o něco lépe.“

Uzbecký válečník si pochvaluje přijetí publikem na Slovensku. „MMA je tu jinde, myslím, že je zde trochu populárnější,“ pochvaluje si Muradov.

Oktagon se svým dvanáctým turnajem vrací opět vrací do Bratislavy a znovu na Zimní stadion Ondreje Nepely. Po dlouhé době se na domácí půdě představí Attila Végh - největší hvězda MMA na Slovensku a šampion Bellatoru.

Poprvé po zranění se po devíti měsících také představí milovaný Gábor Boráros. Ženskou hvězdou turnaje bude bezpochyby Veronika Rodoová, jejíž poslední zápas se odehrál také na stadionu Ondřeje Nepely a na Youtube ho zhlédlo více než 1 300 000 lidí.

Diváky také čeká návrat super-talentovaného Ľudovíta Kleina.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud