Hlavní obsah

E3: Simíci se vydají na dovolenou na ostrov

Novinky, lez
Los Angeles

Hra The Sims 4 šla do obchodů už v roce 2014, tvůrci nicméně v průběhu let přidávají stále nová vylepšení formou datadisků. Ten nejnovější se jmenuje Island Living a populární Simíci v něm okusí ostrovní dobrodružství. Představen byl na veletrhu E3 v americkém Los Angeles.

The Sims 4 - Island LivingVideo: archív tvůrců

 
Článek

Jak je z řádků výše patrné, nový datadisk si společnost EA, která za titulem The Sims 4 stojí, nadělí k pátým narozeninám. Vyjít by měl přesně 21. června, tedy příští týden v pátek.

Podtitul Island Living vezme hráče na tropické ostrovy. Kromě ostrovních krás se přitom hráči budou moci kochat také tajemstvími pod mořskou hladinou, jako jsou hejna ryb či barevné korály. Bude to vlastně taková prima dovolená.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry The Sims 4

Oznámení o novém datadisku přichází jen pár dní poté, co EA nabízelo hru The Sims 4 zadarmo, jak Novinky.cz informovaly již dříve. Tvůrci se tak snažili výrazně rozšířit hráčskou komunitu. Jinak se hra v obchodech prodává od 500 Kč, nicméně datadisky se dokupují vždy zvlášť.

Už v roce 2014 jsme totiž v podrobné recenzi tohoto titulu konstatovali, že je osekaný až na samotný základ. Hru je tedy možné hrát bez zaplacení byť jen jediné koruny, pokud ale hráči budou chtít využít všechny funkce, musí dokoupit další herní balíčky – a ty mohou vyjít dohromady klidně i na několik tisíc korun.

Více se o tomto titulu, který je určen pro hráče starší 12 let, dozvíte v našem dřívějším článku.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry The Sims 4

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám