Herečka Hana Vágnerová (36) si svůj čas umí vyplnit. Mimo pracovní povinnosti coby herečky, ráda se nechá zvěčnit před objektivem fotoaparátu. Nejde však jen o módní fotky, ale o dobrou věc. Podpořila tím tak charitativní projekt Paprsek pro němé tváře, který má za cíl pomoci vybraným záchranným stanicím ve středočeském kraji.

Její maminka jí vždy říkala, že se má k ostatním chovat tak, aby se na sebe mohla podívat do zrcadla. “Na dětství moc ráda vzpomínám. Jezdívali jsme hodně na chalupu k babičce a dědovi do Komorní Lhoty. Je to vesnice v Beskydech, kde jsme trávili s bratrancem a sestřenicemi celé léto. Proháněli jsme se po zahradě a zažívali takové to dětství, které podle mě už spousta dnešních dětí nemá vůbec šanci zažít,” řekla v rozhovoru pro magazín Story Vágnerová, která žila na pražském Chodově.

Zdroj: www.profimedia.cz

Jiří Langmajer, Dominik Hašek, Hana Vágnerová, křest seriálu Lajna

Při studiu gymnázia účinkovala v poloamatérském divadle a věnovala se modelingu, fotomodelingu a práci pro reklamu. V devatenácti úspěšně udělala přijímačky na DAMU a na vysokou školu ekonomickou, zpočátku chtěla studovat obě školy zároveň, ale náročný časový rozvrh obou škol ji to nedovolil, a tak se nakonec rozhodla pro DAMU.

Před kamerou debutovala v roce 2003, kdy si zahrála ve studentském krátkometrážním snímku svých spolužáků ze sousední FAMU – SEANCE FICTION. V pohádce Jiřího Stracha PROBUZENÁ SKÁLA, kde si zahrála chudou dívku Sančiku a díku výbornému hereckému obsazení měla poprvé možnost získat poněkud větší herecké zkušenosti před kamerou. Hraje i v divadle.