Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalší rozchod v slovenskom šoubiznise: S otcom dvojičiek si dali zbohom... Tajila to vyše roka!

Misha s dvojičkami ostala sama. Zobraziť galériu (5)
Misha s dvojičkami ostala sama. (Zdroj: Instagram M.P.)

BRATISLAVA - Slovenský šoubiznis je o ďalší stabilný vzťah chudobnejší. S pravdou vyšla von speváčka a dnes už viac fotografka Michaela Misha Paľová (44), ktorá je mamou dvojičiek. S otcom jej detí Romanom mali dokonca ísť od seba už pred vyše rokom a doteraz sa jej to darilo tajiť.

Speváčka Misha bola dlhé roky v partnerstve s Romanom, s ktorým má dve dcérky, dvojičky Miu a Naly. Brunetka si vždy svoje súkromie strážila. Vždy však pôsobila spokojne a šťastne, za čo mohli určite jej ratolesti a niekoľko rokov aj stály partner. S tým je však koniec.

Na počudovanie, rozchod priznala samotná speváčka v rozhovore pre portál ahojmama.pravda.sk. „Deti trávia dosť času s otcom, často si ich bráva a má ich rád. Mne dlho trvá, kým sa zmierim s tým, že rodina ako som si ju predstavovala, už nie je. Ale snažím sa žiť naplno, venovať sa deťom koľko sa mi len dá a pritom si robiť radosť obľúbenou prácou a mojimi umeleckými činnosťami,“ prezradila Misha.

Pre ňu je rodina na prvom mieste a mrzí ju, že dievčatá nevyrastajú v kompletnej rodine. „Nie je to vždy ľahké, často mám pocit, že to nezvládnem, najmä ak som na všetko v dome sama,“ priznáva brunetka, ktorá vyšla s pravdou von a potvrdila, že s dcérkami je sama už vyše roka.

A čo nový partner? Našla si už za Romana náhradu? „Niekto po mojom boku je teraz pre mňa len nejasná budúcnosť. V živote som mala šťastie na krásne veci a krásne chvíle, mám veľa hodnotných spomienok. Neviem, či mi niekedy do života príde niekto, kto má podobné hodnoty ako ja. Sústredím sa na deti a príde to, čo má...“ zamýšľa sa fotografka.​

Viac o téme: Misha Paľová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu