Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kotleba pristihnutý na letisku: Kritik migrácie dovolenkuje v Egypte, spoločnosť mu robila bruneta

Marian Kotleba letel do Egypta Zobraziť galériu (5)
Marian Kotleba letel do Egypta (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ani predseda kontroverznej politickej strany Ľudová strana Naše Slovensko nemyslí celý čas len na prácu. Podľa najnovších fotografií, ktoré kolujú internetom, sa Marian Kotleba vydal na zahraničnú cestu. Podľa snímok tam však nešiel sám a po boku mal aj dámsky sprievod.

S týmto nerátal. Pri nastupovaní do lietadla, ktoré malo namierené do obľúbenej dovolenkovej destinácie - egyptského mesta Hurgada, nezostal predseda kontroverzného parlamentného krídla bez povšimnutia. Marian Kotleba bol pri lietadle zachytený jednou zo spolucestujúcich.

To, že aktuálne teplé počasie pôsobí na šatník, potvrdil aj predseda ĽSNS. Ten sa na cestu vystrojil jednoduchým pásikavým tričkom, ktorým vymenil svoje typické sako a košeľu. Fotiek sa ihneď chopila známa satirická stránka Zomri. 

Bez manželky, no s inou ženou

Prvé, čo verejnosti neuniklo, bol fakt, že Kotleba necestoval sám. Ľudia skôr očakávali po Kotlebovom boku jeho manželku Frederiku. Podľa zverejnených fotografií si ale cestu spríjemnil v spoločnosti inej krásnej ženy, ktorej totožnosť je nateraz neznáma.

Podľa podrobnejších informácií mal vyše trojhodinový let štartovať včera z Bratislavy o 19:45 večer. Trasa letu sa končila v známej dovolenkovej destinácii, v Egypte.

Trasa letu, ktorým Kotleba cestoval
Zobraziť galériu (5)
Trasa letu, ktorým Kotleba cestoval  (Zdroj: flightradar24.com)

Kotleba pristihnutý na letisku:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: flightradar24.com)

Do Egypta za manželkou

V meste Hurgada, kam mal Kotleba namierené, pristál let krátko pred polnocou, o 23:32. Na to, s kým sa Marian Kotleba rozhodol cestovať a aj na účel jeho cesty, sme sa pýtali hovorcu strany ĽSNS Milana Uhríka. Ten sa doteraz nevyjadril.

Kotleba pristihnutý na letisku:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Zomri)

Kotleba pristihnutý na letisku:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Zomri)

Za fotografie bola stránka Zomri už kritizovaná konšpiračným webom blízkym ĽSNS Magazínom 1. Podľa tejto stránky je na fotografiách s Kotlebom len jeho známa. "Pravda je však taká, že ide len o rodinnú známu, ktorá bude s manželmi a ich malým synom spolu na dovolenke," píše sa na webe. Uvádzajú aj dôvod, prečo sa Kotleba rozhodol odcestovať s oneskorením. "Keďže mal predseda ĽSNS ešte pracovné povinnosti, mohol odletieť až o trochu neskôr za svojou manželkou," popísali situáciu.

Viac o téme: EgyptMarian Kotleba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu