Hlavní obsah

E3: Tvůrce předlohy Hry o trůny přichystal novou hru

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spisovatel George R. R. Martin, který stojí za knižní předlohou populárního seriálu Hra o trůny, má zaděláno na další úspěch. Tentokrát se ve spolupráci se softwarovou společností FromSoftware vrhnul na tvorbu hry Elden Ring. První ukázka, která si odbyla premiéru na veletrhu E3 v Los Angeles, přitom vypadá velmi slibně.

Trailer ke hře Elden RingVideo: archiv tvůrců

 
Článek

Tvůrci ze studia FromSoftware rozhodně nejsou ve světě videoher žádnými zelenáči, ve svém repertoáru mají celou řadu oblíbených titulů. Jmenujme alespoň Dark Souls a Bloodborne.

Už dříve se tak spekulovalo o tom, že spolupráce se spisovatelem Georgem R. R. Martinem by mohla být tou správnou cestou. A to nasvědčuje také nově zveřejněná ukázka.

Foto: ČTK/APInvision/Chris Pizzello

Spisovatel George R.R. Martin

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Elden Ring

Elden Ring nabídne hráčům velký otevřený svět, který bude přeplněný nejrůznějšími tajemstvími. Půjde o temnou a místy až děsivou hru, která pravděpodobně bude inspirována již zmiňovanou sérií Dark Soul.

Jestli se podaří Georgovi R. R. Martinovi udělat s novou hrou stejnou díru do světa jako s Hrou o trůny, respektive s romány ságy Píseň ledu a ohně, ukáže samozřejmě až čas. Elden Ring vyjde pro PC i konzole. Varianta pro počítače bude stát okolo 1500 Kč, verze pro konzole Xbox One a PlayStation 4 vyjde podle odhadů obchodníků o 300 Kč dráž.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Elden Ring

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Elden Ring

Reklama

Výběr článků

Načítám