Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

EXKLUZIVNĚ! Šárka Vaňková nahá... Takhle se krásná SuperStar koupe v moři!

EXKLUZIVNĚ! Šárka Vaňková nahá... Takhle se krásná SuperStar koupe v moři!
Zdroj:
+ Dalších 28 fotografií
hříšná superstar
V první řadě SuperStar okouzlila porotu nejen svým výjimečným hlasovým rozsahem, ale i půvabem. Oboje jí zůstalo i po 15 letech, které uplynuly od pěvecké show, jež přepsala televizní dějiny. Tehdy totiž krásnou Šárku Vaňkovou (31) a další finalisty u televizních obrazovek sledovaly miliony diváků. Šárka ještě více zkrásněla a dnes se za ní otáčejí i ženy. Redakce eXtra.cz získala její soukromé snímky z dovolené, ze kterých mnoha pánům spadne čelist.

Jak eXtra.cz před časem informovalo, Šárka aktuálně žije na Slovensku. Má rozmanitý partnerský vztah a zpěvu dala prozatím stopku. Aktuálně si užívá dovolené ve slunné Itálii a redakci eXtra.cz se podařilo získat několik jejích soukromých snímků, které probudí v mnoha mužích touhu a chtíč...

"Itálie je místo, na které se ráda vracím. Mám tam nejen nádherné vzpomínky, ale baví mě i jejich kultura a památky. A moře, to si vždycky užívám nejvíc," usmívala se Šárka, která se aktuálně živí jako vizážistka.

Přibližně před 14 dny se po letech viděla s většinou kolegů a kamarádů ze soutěže, když se podílela na uspořádání večírku pro finalisty první řady. Vzpomínalo se na staré dobré časy. "Moc ráda jsem všechny viděla, škoda že Veronika Zaňková, Tomáš Savka a Aneta Langerová neměli čas, protože museli splnit své pracovní závazky. Ale slíbili jsme si, že v budoucnu si to vynahradíme. Teď jsem na dovolené a jsem ráda, že mám po pracovním maratonu čas pro sebe," dodala krásná Šárka.

A jak své vnadné tělo opálila? Na to se podívejte do galerie. Sami jistě uznáte, že Šárka jako jedna z mála dokáže být s přibývajícím věkem čím dál půvabnější...

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy