Fialovými vraty prošel před dvěma týdny se sklopenou hlavou, jakmile ale shodil civil, začal se prý Řepka mezi vězni naparovat.

„Choval se jako hvězda. Vyprávěl, že hodlá napsat o vězení knihu. A taky se vytahoval, že tam za ním budou chodit fanoušci a kdovíkdo ještě. Zkrotl, když mu vedení dalo papír, aby si napsal pět lidí do návštěv. A šmytec,“ popsal Blesku zdroj, který si nepřeje být jmenován, jak rychle dokázali sebevědomí »krále blikanců« sesekat.

Za zdmi ruzyňského kriminálu se navíc Řepka dlouho neohřál. Původně se sice vyrojily spekulace, že bude tento týden převezen do nechvalně známé káznice ve Vinařících, podle zjištění Blesku už ale od pátku »bručí« v Plzni na Borech. „Převážela ho tam eskorta,“ prozradil Blesku svědek. Není tam ovšem za trest...

„Takhle rychlý převoz vězně není nic neobvyklého. Většinou je to z kapacitních důvodů. Generální ředitelství Vězeňské služby sleduje, kde se uvolnila místa, a toho člověka tam pak šoupnou. Je to kus za kus,“ vysvětlil Blesku advokát JUDr. Jaroslav Ortman (66). 

VIDEO: Tomáš Řepka ve vězení: Takhle si to maloval před nástupem!

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka ve vězení: Takhle si to maloval před nástupem! FTV Prima

 

Fotogalerie
88 fotografií