Dům u moře hledal přes deset let a do vilky za zhruba šest milionů se zamiloval na první pohled. Přestože kvůli pracovnímu vytížení nemůže v cizině zapustit kořeny natrvalo, nechtěl při jejím zařizování nijak slevit ze svého komfortu. Krom velkého obýváku, baru, plně vybavené kuchyně i jídelny pro šest lidí si v suterénu zařídil i malé nahrávací studio.

 „Mám v něm počítač i klávesy. Hodně tam dělám muzikály. Je tam klid, nezvoní mi tam moc telefon, takže tam mám pohodu,“ svěřil Blesku hitmaker. Na terasu u velkého bazénu instaloval i zbrusu nový gril. „Miluju grilování a potrpím si na kvalitní maso. Výborné jsou americké steaky...“ rozpovídal se.

Cizím? Nikdy!

Přepychové vybavení a své soukromí si ale musel zabezpečit proti místním zlodějíčkům. Populární hudebník tam sice tráví většinu léta, v září ale už musí být zpět kvůli plánovaným koncertům. A nějaké pronajímání vily prý nepřichází v úvahu. „Ježiš, hlavně to ne! Pronajímat to nechci v žádném případě! Chci si to nechat jen pro sebe a pro naše přátele. Těm to klidně půjčím, ale nepronajímám,“ vysvětlil David Blesku.

Alarm a hlídači

Aby mu v době jeho nepřítomnosti nikdo nevytrhl klávesy a nevykoupal se v bazénu, najal si partu chlapů. „Mám tam lidi, kteří se mi o to starají. Třeba kluka ze Slovenska, který je stavař a občas mi tam přijde. Kamaráda z realitky, který mi to tam taky chodí ohlídat. Mám to i pod alarmem a napojené na bezpečnostní službu, která na všechno dohlíží. Kdyby se tam někdo chtěl dostat, tak to teda horko těžko,“ dodal David.

VIDEO: Michal David úpí bolestí a sotva hýbe hlavou: Lékaři rozhodli o páteři!

Video
Video se připravuje ...

Michal David úpí bolestí a sotva hýbe hlavou: Lékaři rozhodli o páteři! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
54 fotografií