Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Jak Erbová nesla kopačky? BYL TO TOTÁLNÍ ŠOK! Známe smutné detaily

Jak Erbová nesla kopačky? BYL TO TOTÁLNÍ ŠOK! Známe smutné detaily
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 27 fotografií
Vlaďko, bojuj
Nedávný rozchod Vlaďky Erbové (37) a hokejisty Michala Gulašiho (32) byl možná překvapením jen pro samotnou exmodelku. Soudě aspoň ze sdělení její kámošky, podle níž s ním ještě den dva předtím, než jí sportovec oznámil nemilou novinu, plánovala budoucnost! Co nyní? Vlaďka musí bojovat a věřit, že zase bude dobře.

Jak jsme již informovali, Gulaši měl své rozhodnutí opustit ji Vlaďce oznámit poté, co se vrátil domů po minulém víkendu, který strávil neznámo kde. „Vadily mu hlavně články o jejich soukromí, především ty, v nichž někdo předhazoval novinářům, že chodí pařit a není doma. A samozřejmě i to, jak jeho expřítelkyně pořád dokola něco dlouhé hodiny řeší. Návrat považuje za nemožný,“ tvrdili známí páru již před pár dny.

Překvapení

Redakce eXtra nyní hovořila s další kamarádkou proslulé brněnské manikérky, která se dušuje, že Erbová (37) do poslední chvíle nepřikládala žádnou váhu možnosti, že by skutečně dostala kopačky.

„Mluvila jsem s ní začátkem minulého týdne a rozchod absolutně nepřipouštěla. Naopak mi vyprávěla, co spolu s Michalem chystají. Musel to být pro ni šok, když na ni oznámení o rozchodu vybalil,“ prozrazuje přítelkyně Vlaďky.

Ta se obrnila mlčením, zprávy o rozchodu nepotvrzuje, ale ani nevyvrací. To samé Michal Gulaši, který své soukromí do novin nikdy nevytruboval.

Tak uvidíme, jak se rozešlému párečku bude dařit dál. Poslední zprávy hovoří o tom, že dojde k velkému stěhování.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy