Frankfurt našel náhradu za Joviće, z Bělehradu přivedl Joveljiće

15.06.2019, 12:10
Aktuality
Eintracht Frankfurt prodal do Realu Madrid Luku Joviće a nyní přivedl budoucí náhradu za mladého útočníka. Znovu přitom lovil v Srbsku, po evropském šampionátu hráčů do jednadvaceti let se do Německa bude stěhovat Dejan Joveljić...

Joveljić za dva měsíce oslaví dvacáté narozeniny a v tuto chvíli za sebou má poslední zápas v dresu Crvene Zvezdy. Do prvního týmu bělehradského klubu nakoukl v sezoně 2017/2018 a letos v tamní nejvyšší soutěži odehrál sedmnáct utkání, v nichž dal osm branek.

Joveljić ve Frankfurtu prošel zdravotní prohlídkou a podepsal pětiletý kontrakt, semifinalista letošního ročníku Evropské ligy zaplatí pět milionů eur.

"Dejan je velmi dobrým středním útočníkem, zároveň ovšem může nastoupit i na křídle. Samozřejmě je mladý a bude se ještě muset učit, ale jsme přesvědčeni o tom, že nebude mít problém se ve Frankfurtu usadit. V příští sezoně nás čeká spousta zápasů a Dejan určitě dostane šance, aby ukázal své kvality," říká sportovní ředitel Frankfurtu Fredi Bobic.

Autor: Tomáš Pavlík / eintracht.de

Komentáře (74)

Přidat komentář
papanegra

Taky zajímavý talent, může jít ve stopách Jovice

Reagovat
KingMaster13

Ty Srbáci se jim nějak zalíbili Ale jako proč ne, Srbsko má zajímavé talenty a i pro naše kluby by nebylo špatné tam lovit. Hlavně v těch menších klubech.

Reagovat
smazaný uživatel

více Plavšičů

Reagovat
KingMaster13

Pro něj je průser, že naše liga je dost soubojová a on váží nějakých 50 kilo, takže z každého souboje odletí ale zrovna tohle se Spartě moc nevydařilo

Reagovat
SpartaOvenka

Hlavně jeho řešení situací je úplně tragické

Reagovat
BaggioRoberto

U něj je hlavní problém, že je palič. Ale na jaře dal dva góly, tak třeba jde do sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Ma Zvezda nejake dalsie % pri dalsom prestupe? Ta suma je dost nizka...ak ale udrzi Rebica, Kostica a Gacinovica, tak pre Joveljica len dobre. Bude mat balkancov v time a to mu moze v zaciatkoch dost pomoct. Bobic to robi dost dobre, na to ze par rokov spät zostupovali a postupovali, tak uz su v tej spicke celkom pevne a musi sa s nimi ratat ako s timom, ktory tu EL minimalne chce hrat.

Reagovat
KingMaster13

Tím vzestupem mi dost připomínají Hoffenheim Taky přesně vědí co hrát, vhodně kupují a prodávají a i ta Srbská cesta se mi hodně líbí, je taková zajímavá Já třeba na FM jsem do Slávie dost bral zase Rakušáky

Reagovat
Trapný diskutér

určitě si začal Jankem

Reagovat
KingMaster13

Ne já raboval v akademii Rapidu a Austrie dost Na 17 jsem tam našel jakéhosi Maximiliana Wobera kterýmu bylo 18 let a já ho za 2 miliony eur přetáhl k sobě Pak jsem ho prodal asi za 15 do Dortmundu A to je jeden z těch příkladů. V 1 dobu jsem v základu měl 3 Rakušáky a další 3 na lavičce

Reagovat
RadekVonCZE

A Wober teď hraje v Sevilli

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rudnevs

“Jakéhosi” Maximiliana Wöbera On i v realite dosť vyskočil a je to rekordný odchod z Rapidu. Za niečo okolo 9 Mio. € šiel do Ajaxu a teraz je v Seville. Koho si ešte trebárs mal?

Reagovat
KingMaster13

Mathias Maak (snad jsem to napsal dobře ), Sebastian Wimmer a ještě jednoho ale to jméno si teď nevzpomenu už A pak jsem měl velký talenty z akademie jejich a to už byly generovaný hráči Jinak ten Wober byl fantastickej jen tak z prdele jsem zabrousil do jejich týmu se kouknout co tam mají a vyjela tam na mě takováhle pecka tak jsem ho musel mít ale byl to hrozně komplikovanej přestup Musel jsem mu naslibovat bonusy, že Slavia je pro něj přestupní stanice, že bude mít neohroženou pozici a tyhle kraviny. Ale vyplatil se neskutečně. A víš co je vtipný? Já jsem po asi 8 letech šel trénovat Sevillu a přivedl jsem si ho zase k sobě

Reagovat
Rudnevs

Tak Janko sa v Sparte zrovna nepredviedol, ale svojho času to bol iný frajer. Ešte v Salzburhu to bol naklepší útočník Európy.

Reagovat
Trapný diskutér

tak to si asi trochu nadsadil, ale dobrá - ty seš tady rudnevs

Reagovat
Rudnevs

A hej, tak nebol najlepší, ale bol tretí. Vtedy bol veľmi blízko k tomu, aby vyhral zlatú kopačku, bolo to tuším 2009, celý čas o to súperil s Eto’om, ale nakoniec to vyhral Forlán. Teraz som na to pozeral. Keď som písal ten komentár hore, myslel som si, že to vyhral. Ale tých gólov dal vtedy najviac, akurát sa to tam prepočítavalo i na kvalitu ligy a kvôli tomu bol až tretí. Plus teda vyhral cenu IFFHS za najlepšieho prvoligového strelca na svete za ten rok 2009. No, každopádne, bol veľmi dorbý.

Reagovat
Trapný diskutér

2009? na to si moc dobře pamatuji - to v leverkusenu řádila dvojice kiessling - helmes doslova jako černá ruka!

Reagovat
Gazdo

Bundesliga sa nam pekne vzmaha. Este to nie je sice nejaka velka konkurencia pre bayern ale od druheho miesta po cca osme je to celkom pekne a tie timy zas take rozdiely nemaju. Tymto stylom, ak budu pokracovat v nastolenom trende v zlepsovani sa by mohli za par rokov bayernu aj podkurovat v BL a mozno nieco aj dokazat v europe. Samozrejme cesta je este dlha ale ak vsetko klapne tak by to mohlo vyjst. Druha vec su financie no. Ale nemci peniaze maju je tam dost hovadsky bohatych firiem tak by to mohlo ist. To iste v spanielsku kde sa tiez ta skupina za Realom a Barcou v poslednych rokoch vzmaha

Reagovat
KingMaster13

Ještě ale aby ty týmy dokázali konkurovat v Evropě Frankfurt dokázal že na to má ale ten zbytek je bída, nehledě na to, že i ten Bayern už potřebuje oživit. Lipsko je furt takový nemastný neslaný, Leverkusenu vůbec nevěřím, Wolfsburg je taky jak na sinusoidě, 1 rok bomba, další průser. Jako uvidíme no

Reagovat
stas87

Tak koncept TSG je predsa len dost odlisny. Oni maju scoutov po celom Nemecku a snazia sa pretiahnut k sebe mladikov vo veku 15-16 rokov s tym, ze ich casom posunu k acku. Ich mladez je ale dost dobra, dost casto postupi do final four juniorskej Bundesligy. A za tym vsetkym je Rosen, to je pre nich naprosta vyhra. Hoffenheim vie, ze nikdy nebude konkurovat na prestupovom poli tym najväcsim nemeckym timom, tak sa snazi inym sposobom byt konkurencie schopni. Hopp pred par rokmi povedal, ze uz to nechce dotovat a klub si na seba musi zarobit sam. No a clovek nezabuda, ako sa spravli v 2.BL a prve roky po postupe..to vyhadzovali peniaze vo velkom. A uz vobec si nemyslim, ze TSG pojde tak vyrazne dole po odchode Nagelsmanna ako sa mu vseobecne predpoveda. Novy trener zapada do toho stylu hry, ktory doteraz hrali. Jediny vazny problem je pre nich aktualne to, aby nasli nahradu za Schulza. To by teoreticky zvladol Brenet, pretoze vie zahrat na oboch stranach ale on bol nepresvedcivy ked uz sancu dostal. Na LV ale podla mna rataju ako s jednotkou so Stafylidisom. Ten mal ale nejake zranenia a asi neodohra vsetko. Takze ten post mozu zaplnit Stafylidisom, Brenetom a aj Akpoguma tam zahra. Odisiel im aj Demirbay do Bayeru, toho ale moze nahradit Geiger. Uz by mal naplno obsadit post v startelf.

Reagovat
Rudnevs

Rosen tam robí super prácu, ale všetko to začal už Ralf Rangnick. Ten chcel vtedy ponuku, kde sa bude môcť dostatočne vyblázniť a ukázať všetko, čo dokáže, a tak šiel do Hoffe, ktorý vtedy hralo Regionalligu, ale dali mu financie a voľnú ruku. Väčšinou to býva tak, že športový riaditeľ vyberá trénera, ale túto mal Rangnick tak voľnú ruku, že on sám si priviedol športového riaditeľa. A spolu vybudovali to, čo je teraz v Hoffe. Rovnako to potom neskôr urobil v službách RB so Salzburgom i Leipzigom.

Reagovat
Gazdo

Rangnick je skvely. Bohvie co by dokazal s velkoklubom

Reagovat
Rudnevs

Tak tak... Skvelý človek, ktorý priamo či nepriamo ovplyvnil nemecký futbal neskutočným spôsobom. Ako tréner i manažér absolutna špička. Keď spomínaš ten veľkoklub, tak teraz som čítal o záujme Chelsea, ale to je podľa mňa proste klasická kačica, nečudoval by som sa, keby už ostal v službách RB až do konca, ten veľkoklub možno neni úplne pre neho. RB ho teraz presunulo do trochu inej role, už vypratal kancel v Leipzigu a bude sa starať o rozvoj v USA a v Brazílii a som si istý, že i s týchto klubov, ktoré doteraz v impériu RB nehrali tak dôležitú rolu, urobí veľmi kvalitné rozvojové kluby. Navyše je tento krok možno i preto, aby sa nestretli dvaja kohúti na jednom smetisku, s Nagelsmannom by to mohlo iskriť.

Reagovat
Kiwi-21

Tohohle hráče jsem do Slavie kupoval taky a nezklamal

Reagovat
Elliasson

Dobrá otázka. Doufám, že ano. Radonjićův prodej byl mnohem přínosnější.

Reagovat
Rudnevs

To je tak, keď ti odíde hráč, a ty za neho privedieš jeho Pro Evo verziu...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Přímo Baroš - Baloum, Koller - Kemar, Rosický - Rosicly a x dalších, top

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Pro pobavení a ty kteří ví, o co se jedná

GOALKEEPERS -------------------

1. Cech (Chemo)

23. Blazek (Bunnatek)

DEFENDERS ---------------------

21. Ujfalusi (Ujlesi)

5. Bolf (Bosk)

3. Grygera (Gliner)

16. Fukal (Fugal)

2. Repka (Reska)

12. Hoebschman (Webschim)

MIDFIELDERS -------------------

15. Jankulovski (Jakoroski)

14. Galasek (Galaek)

4. Nedved (Netret)

8. Poborsky (Popochski)

10. Rosicky (Rosicly)

6. Jarosik (Jarojk)

22. Dostalek (Dolmiku)

20. Tyce (Tibe)

19. Gedeon (Greyton)

7. Berger (Bermar)

FORWARDS ----------------------

9. Koller (Kemar)

17. Smicer (Smiter)

11. Baros (Baloum)

13. Lokvenc (Lokobenek)

18. Sionko (Sibomko)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší byl Dobuipoo (Václav Drobný) z AC Czech (Sparta)

Reagovat
smazaný uživatel

a pokud si dobře pamatuju tak Ballack tam byl nějak bizarně pojmenován, něco jako "Kruger" nebo tak něco

Reagovat
smazaný uživatel

webschim?

Reagovat
Han střelil první

zlaté pro evo 2, tam to bylo pořád aspoň pochopitelné

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Joveljic > Jovic

Reagovat
Bandita_Harry

PriJOVIC>

Reagovat
niflheim

To zní jak vývojová fáze nějakého pokémona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechybalo vela a mohli ste mat vtedy zalohu Sneijder - Schneiderlin - Schweinsteiger

Reagovat
smazaný uživatel

Jović, Joveljić, Jovičić

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
TomKM

Reagovat
Mariano13

Reagovat
TopinB

Reagovat
John Obi Mikel

Podobné jméno = podobné výkony ??

Reagovat
smazaný uživatel

niektore tymy asi hladaju podla mena :D my sme po odchode suareza hladali podla iq a priviedli balotelliho. kazdopadne som zvedavy na joveljica, bola by sranda keby tymto prestupom urobili dalsi majstrovsky tah

Reagovat
Rudnevs

Liberec raz kúpil Baroša miesto Bakoša. Navyše mali obaja tuším rovnaké číslo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

chceli setrit na dresoch, tak len prelepili jedno pismeno

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

tři písmena navíc... teď otázka, jestli z nich dokáže vytěžit něco navíc nebo ho naopak budou tížit

Reagovat
Bandita_Harry

Je to Dejan, takže bude raz jedným z najlepších na svete

Reagovat
Benfica

Super.. teraz nastastie nepride k nam

Reagovat
Bandita_Harry

Máte Saponjica či už ste ho predali? Ten chalan jednu dobu vyzeral fakt sľubne, už z neho nejaká klasa asi nebude

Reagovat
Benfica

Este je v becku..

Reagovat
Bandita_Harry

super no

Reagovat
oli9

Srbové na ms 10 a 18 sice ten debakl 5:0 na Ukrajině...ale jejich hráči jsou zajimaví také hráči z jejich repre co klub to jméno ... Zvezda ta to produkuje dobře, nevím jestli jsou to vážně takoví talenti nebo už si prostě poslední dobou udělali takové jméno cena/výkon že po nich prostě ostatní jdou můžeme jim jenom závidět ..

Reagovat
Elliasson

Takový Jović je odchovanec akademie Zvezdy. Posuď sám.

Reagovat
Bandita_Harry

Aj Partizan to produkuje dobre hádam ešte lepšie,len tí hráči si často výberu zle kluby...

Reagovat
BaggioRoberto

To je skauting. Najděte mi dalšího Joviče! Co třeba Joveljič? Jovovič hraje jenom beka Bon Jovi je na turné po státech.

Reagovat
stas87

SSV Ulm - 1. FC Heidenheim

1. FC Magdeburg - SC Freiburg

VfL Osnabrück - RB Leipzig

Wacker Nordhausen - Erzgebirge Aue

VfB Eichstätt - Hertha BSC Berlin

VfB Lübeck - FC St. Pauli

SC Verl - FC Augsburg

FC Ingolstadt - 1. FC Nürnberg

Viktoria Berlin - Arminia Bielefeld

SV Drochtersen/Assel - FC Schalke 04

1. FC Saarbrücken - Jahn Regensburg

Hansa Rostock - VfB Stuttgart

SV Wehen Wiesbaden - 1. FC Köln

FC Oberneuland - Darmstadt 98

MSV Duisburg - Greuther Fürth

Karlsruher SC - Hannover 96

Energie Cottbus - FC Bayern München

KSV Baunatal - VfL Bochum

FC 08 Villingen - Fortuna Düsseldorf

TuS Dassendorf - Dynamo Dresden

Alemannia Aachen - Bayer Leverkusen

Waldhof Mannheim - Eintracht Frankfurt

Chemnitzer FC - Hamburger SV

SV Sandhausen - Borussia Mönchengladbach

KFC Uerdingen - Borussia Dortmund

SV Atlas Delmenhorst - Werder Bremen

Hallescher FC - VfL Wolfsburg

SV Rödinghausen - SC Paderborn

1. FC Kaiserslautern - FSV Mainz 05

VfB Germania Halberstadt - 1. FC Union Berlin

FSV Salmrohr - Holstein Kiel

Würzburger Kickers - TSG 1899 Hoffenheim

Hansa-VfB, super vyjazd pre fanusikov Stuttgartu. Loni sa pakovali uz v prvom kole prave na ihrisku Hansy, tak ze by repete o rok? My mame supera blizko Bremen, takze spokojnost maximalna. No a lahka praca to pre HSV nebude, dost neprijemny super na zaciatok.

Reagovat
Rudnevs

Lautern derby

A Großkreutz, ktorý celý čas vypisuje, jak chce Dortmund, nakoniec dostal Dortmund. Škoda, že mu tam nepadlo trebárs Schalke...

Reagovat
stas87

Jo, to som si hned oznacil za zaujimavy zapas. No, mohol by Lautern potrapit FSV, kludne to moze ist do predlzka.

Ten rus bude v tej komedii pokracovat alebo sa Uerdingenu zbavi?

Reagovat
Rudnevs

Pokračuje u nich naďalej, teraz získali trebárs Kirchhoffa, ale už sa stiahol a nerobí taký cirkus. Aspoň teda nateraz.

Reagovat
andrew96

Kirchhoff takový sešup.

Reagovat
Rudnevs

Vlastne keď si pozrieš káder Uerdingenu, je tam viacero hráčov, ktorí sa zosmupli alebo pri ktorých by človek čakal, že budú inde... Beistera kedysi chcelo dokonca BVB, Aigner mal v pohode na BL, Konrad bol tiež celkom talent a o Großkreutzovi ani nehovorím - majster sveta, čo sa zošupol do 3. Ligy, a to ešte stále má len 30.

Inak, keď už sme pri tom, ešte viac sa zošupol trebárs taký Wollscheid, nedávno som na neho pozeral a teraz hrá Verbandsligu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsme viděl v jednom vtipném komentáři na Twitteru, tak Uerdingen má teď víc hráčů schopných hrát Bundesligu než Schalke

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Takže Mats Hummels se pravděpodobně vrátí do BVB. Cena prý 20 mil euro + bonusy. Co na to říkáte?

Reagovat
andrew96

Paráda. Cena v poho, zkušenost sama, vedle Matse mohou ostatní obránci hodně vyrůst. A věřím, že stále může dost předvést.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mám na to podobný názor, ti mladí kluci potřebujou vedle sebe přesně někoho jako Hummelse.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele