Plný fotbalový stadion na Stínadlech zažil mexické vlny, parádní počasí a hlavně výbornou hudební show. Koncert odstartovaly předkapely, samotná skupina Kabát se na pódiu objevila ve 20 hodin. S energii sobě vlastní hrála dvě hodiny a s plnými ochozy se rozloučila songy Žízeň a Moderní děvče. To už zpíval celý stadion. 

„Super koncert. Koupil jsem si na památku kelímek s potiskem Kabátů. Docela byly fronty na jídlo a pití, ale to se dalo, při takovém počtu lidí čekat,“ řekl jeden z návštěvníků. 

Zdroj: Deník/František Bílek


Město Teplice na sobotu posílilo MHD.  Kabáti svým domácím fanouškům nabídli velké pódium s projekcí a kvalitní hudební aparaturu. Náklady na teplický koncert se odhadují na pět milionů korun, město jej podpořilo dotací 500 tisíc korun. Odhaduje se, že ho navštívilo 20 tisíc lidí. Koncert byl vyprodaný už v únoru, lístky ale bylo možné koupit na různých bazarových serverech i sociálních sítích za původní cenu. Těsně před vypuknutím celé show postávali před Stínadly překupníci, kteří se snažili na vstupenkách obohatit. 

Koncert skupiny Kabát. Ilustrační fotografie.
Milan Špalek z Kabátů: Vyházeli jsme pomalejší věci, koncert bude nášup