Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Jasmina Alagič promluvila o těhotenství: Prozradila, kolik přibrala a z čeho má největší strach

Jasmina Alagič promluvila o těhotenství: Prozradila, kolik přibrala a z čeho má největší strach
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 140 fotografií
synáček
Krásná Jasmina Alagič Vrbovská (29) prožívá dle svých slov úžasné těhotenství, o kterém téměř neví. Až na pár kilo nahoře prý funguje skoro stejně, jako v době, kdy v sobě syna svého manžela Rytmuse (42) nenosila. Co všechno Jasmina o nejkrásnějším období svého života prozradila?

Jasmina Alagič má už měsíc po svatbě s rapperem Rytmusem. Pod bílými šaty v den obřadu schovávala těhotenské bříško, pod srdcem totiž nosí už několik měsíců svého synka. Ten maminku zatím vůbec nezlobí, ba naopak si prý Jasmina těhotenství užívá.

Krásná moderátorka si udělala po delší době čas na své fanoušky a odpovídala na jejich otázky. Dokonce i na ty, kterým se jiné ženy brání. Když byla dotázána na to, kolik kilo v těhotenství přibrala, neměla problém odpovědět. "Naše malé bambino mi zatím dopřálo zhruba 9 kilo navíc," napsala. A jak se obává porodu? "Bát se je asi silné slovo, spíš je to respekt než strach. Nejsem z těch, které si o porodech čtou jednu diskuzi za druhou a nedej bože koukají na videa. Beru to jako povinnou jízdu k tomu, abych k nám přivedla to, čeho se nemůžeme dočkat," odpověděla.

Jasmině však přišlo i pár zvláštních otázek, z nichž jedna byla i to, jestli prdí. Rytmusova manželka si však umí ze svých fanoušků i ze sebe samotné udělat legraci a tak se nebála odpovědět ani na takový dotaz. Na její vtipnou odpověď se můžete podívat v galerii.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy