Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zraněný krk a tvář: Týnuš Třešničková odhodila stud a ukázala, jak ji popálil oheň

Zraněný krk a tvář: Týnuš Třešničková odhodila stud a ukázala, jak ji popálil oheň
Zdroj:
+ Dalších 82 fotografií
neštěstí
Zbavila se studu a poprvé ukázala detail své ohněm poničené tváře. Youtuberka Týnuš Třešničková (23) tak přestává skrývat zranění, kvůli kterému byla dlouhých 9 měsíců na klinice popálenin v Turecku. Ze snímku je patrné, že rány se dobře hojí, přesto krásku čekají ještě plastické zákroky.

Následky popálenin jsou patrné na rukách krásné youtuberky a podle nedávných fotek rovněž na obličeji. Tam naštěstí není problém zamaskovat je make-upem. Ale i přes nános líčidla je vidět, že tvář Týnuš byla hodně zasažena...

"Představovala jsem si, že až přiletím do ČR, budu mít už vše zahojené a vše bude jako dřív. Realita je bohužel trochu jiná. Stále mě čekají některé estetické zákroky, abychom eliminovali jizvičky, a čeká mě ještě cesta, která nebude lehká. Co je ale nejdůležitější, že jsem konečně doma a se svými blízkými! Nemusím být denně zavřená ve vězení v podobě nemocničního pokoje a já si tak užívám každé chvíle," uvedla Týnuš na svém Instagramu a z jejích slov se dá vyčíst, že si prošla hotovým peklem.

To je ostatně vidět i na její tváři. Při bližším pohledu je patrné, že spodní část lícní kosti byla ohněm zasažena. Týnuš věří, že lékaři jí díky zákrokům pomohou minimalizovat jizvy, které se vytvořily. Sama ale ví, že to je ještě běh na dlouho trať. Držme jí ale palce!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy